Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Angajare la Trenta Pizza București

 

La Trenta Pizza lucrurile merg atât de bine încât urmează să deschidem locații noi. De aceea suntem în căutare de colegi și colege noi care își doresc să se dezvolte profesional în cadrul companiei noastre unde calitatea produselor și munca în echipă sunt pe primul loc.

La Trenta Pizza, în cea mai mare pizzeria mică, munca în echipă este importantă, pornind de la preluarea unei comenzi, la prepararea pizzelor și livrarea lor până la gestionarea unei locații de producție, livrare pizza și servire clienți.

Toată lumea este binevenită la noi chiar dacă nu are experiență. Dacă ești la început de drum, să nu-ți fie teamă, noi te vom ajuta să-ți dezvolți abilitățile necesare și să primești informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un profesionist în domeniu.

Important este să-ți dorești să te alături echipei noastre, apoi să-ți alegi postul dorit în funcție de experiență sau de calitățile tale și să ne trimiți CV-ul. Ulterior te vom invita la o discuție pentru a ne cunoaște și a-ți oferi un loc de muncă în echipa noastră în funcție de abilitățile și cunoștințele tale.