Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Artigianale

Cei mai noi vizitatori trebuie să știe că Trenta Artigianale înseamnă o selecție atentă de ingrediente, o combinație de rețete noi sau uitate, zile întregi petrecute în bucătărie căutând inspirație și mixuri nemaivăzute pe blatul subțire sau pufos care ajunge la ține în cutia încă fierbinte, sub numele de Prosciutto Crudo, Cinque Formaggi, Margherita, Bresaola și, mai nou, Pescara și Pancetta.

Și toate acestea pentru că maestrul nostru pizzar, Claudiu, e într-o permanentă căutare de nou și surprinzător, creațiile sale, în ediție limitată*, ajungând să fie apreciate de un public aparte care înțelege că nicio pizza nu trebuie să semene cu altă.

*creată în ediție limitată, colecția Trenta Artigianale poate fi uneori indisponibilă, mai ales în zilele când cererea este foarte mare. Dar asta pentru că regulă noastră este să folosim întotdeauna cele mai proaspete ingrediente și de aceea preferăm să nu achiziționăm niciodată în cantități mari.

Mai jos, o parte din secretele pe care le-am obținut cu acordul lui Claudiu.

PESCARA ARTIGIANALE

Este o pizza cu peste, genul de pizza care te trimite cu gândul la mare și care îmbină gustul inconfudabil de somon, ton și sardine file.

Ingrediente: sos alb, mozzarella, somon fume, sardine file, ton, roșîi cherry, ceapa roșie, capere, pătrunjel și cimbru.

PROSCIUTTO CRUDO ARTIGIANALE

Prosciutto Crudo Artiginale

E că pizza pe care ai mâncat-o în vacanță în Italia dacă îți mai aduci aminte. Cu prosciutto crudo, mozzarella di bufala, adusă special din regiunea Câmpina, roșii cherry ușor dulci, rucola pentru prospețime, brânză cu mucegai pentru personalitate și felii de cârnați crud uscați și puțin afumați.

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale e cea mai bună alegere pentru fanii bucătăriei italienești.

FORMAGGI ARTIGIANALE

Formaggi Artigianale

Este o pizza specială, în care folosim brânzeturi italienești aduse de la producători locali din Italia precum pecorino, provolone și parmezan. Combinăm savoarea și aromă celor cinci brânzeturi fine din compoziție cu dulceață strugurilor și textura nucilor coapte. 

• Bucăți generoase de mozzarella di bufala 

• Brânză cu mucegai tăiată în cubulețe delicioase. 

• Provolone dat prin răzătoare astfel încât să iasă fulgi de dimensiune mare.

• Parmezan Grana Padano ras mărunt. 

• Struguri albi fără samburi tăiați pe jumătate.

• Nuci cu o textura semicrocanta și ușor dulceagă după ce ies din cuptor. 

Formaggi Artigianale? Vei vrea s-o comanzi și dată viitoare.

MARGHERITA ARTIGIANALE

Margherita Artigianale

Rețete de pizza clasică, celebra, care deschide meniul oricărei pizzerii, de origine napolitană. Această rețeta surprinde prin simplitatea ei, dar și a combinației de roșîi cu busuioc proaspăt. 

• Mozzarella di bufala din 100% lapte de bivoliță, bucăți generoase. 

• Roșîi cherry coapte, tăiate pe jumătate și distribuite uniform pe toată suprafață pizzei. 

• Bufala, mozzarella din lapte de bivoliță din regiunea italiană Campania cu capitală la Napoli.

• Busuioc, frunze proaspete, presărate peste toate cele opt felii de pizza. 

Vei vedea imediat diferența între Margherita și Margherita Artigianale. Dar, mai bine te convingi singur.

BRESAOLA ARTIGIANALE

Bresaola Artigianale

O rețeta de pizza așa cum preferă italienii din Alpi, proaspătă, consistentă și bogată, cu ingrediente de cea mai bună calitate. 

Bresaola feliată foarte subțire așa cum îi stă bine cărnii de vită măturată. Această se așează cu maximă atenție pe pizza la ieșirea acesteia din cuptorul încins. Apoi, se acoperă aproape toată pizza căreia îi împrumută și numele. 

  • Ciuperci porcini (hribi) trase în tigaia bine încinsă cu ulei de măsline și usturoi proaspăt tocat mărunt. 
  • Brie bucăți mici, repartizate uniform pe toată suprafață pizzei astfel încât fiecare felie să conțină savoarea renumitei branze. 
  • Roșîi cherry tăiate pe jumătate pentru a nu risipi gustul rosilor bine coapte. 
  • Rucola se adaugă printre feliile de bresaola pentru a echilibra gustul puternic măturat al cărnii de vită. 
  • Parmezan proaspăt ras, presărat peste toate celelalte ingrediente. 

Bresaola Artigianale! Asta vei recomandă când vei auzi întrebarea "hmm, ce pizza să comandăm?"