Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă Pizza

Dacă doreșți să dai o comandă de pizza de la cea mai mare pizzerie mică eșți unde trebuie. Îți explicăm ce trebuie să faci pentru a comandă pizza?

1. Consulta meniul complet Trenta Pizza și alege-ți pizza preferată. Meniul îl găseșți și în format PDF dacă dorești să-l printezi. Indiferent de gusturile tale, sigur o să găsești pizza preferată.

2. Alege cu atenție tipul de blat, mărimea și numărul pizzelor în caz că sunteți mai multe persoane pofticioase. Ai posibilitatea să-ți modifici pizza în funcție de gusturile tale sau să dai comandă de pizza Margherita și adaugi ingredientele preferate.

3. Verifică promoțiile valabile înainte de comandă. Beneficiezi de promoțiile valabile doar dacă le soliciți în momentul comenzii.

4. Sună sau comandă pizza online. Spune datele tale de contact atunci când comanzi astfel incât să știm unde și cărei persoane livrăm comandă. Nu uită să ne spui preferințele speciale în legătură cu comandă ta de pizza.

5. Alege una din modalitățile de plata disponibile: numerar sau cu card bancar la livrare. Nu se poate plăti cu tichete de masă sau tichete cadou. Plata cu card bancar trebuie solicitată în momentul plasării comenzii astfel incât să livrăm comandă împreună cu un POS mobil.

6. La sfârsitul comenzii telefonice comunicăm conținutul comenzii, eventualele oferte de care beneficiezi, valoarea comenzii, timpul de livrare estimat și modalitatea de plata aleasă.

7. Oferim și factură fiscală dacă se solicită și se comunica datele de facturare. Trenta Pizza eliberează bon fiscal pentru toate comenzile. Bonul fiscal însoțește comandă împreună cu bonul de comandă.

8. Dacă ești nemulțumit de serviciul de livrare sau de produsele Trenta Pizza anunță-ne imediat, telefonic sau trimite-ne un email conform instrucțiunilor de aici.

Acum nu ramâne decât să faci o comandă cu livrare sau ridicare din magazinul din apropriere!