Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Dolce

Pe scurt, cofetăria Trenta. Adică o colecție de deserturi delicioase pe care le pregătim cu aceeași grijă și pricepere cu care facem și pizza ta preferată. Dacă până acum asociai numele Trenta cu o gama variată de pizza, ba chiar, mai nou, cu Trenta Artigianale, de-acum înainte când vei auzi Trenta, te vei gândi instant și la un moment de răsfăț pe care să ți-l dăruiești la orice ora din zi, pe numele lui Tiramisu sau Panna Cotta. Sigur, astfel de momente vor purta și alte nume (noi deserturi surpriză!), pe măsură ce avem un răspuns pozitiv din partea ta.

Ce trebuie să știi despre deserturile noastre e că sunt preparate de Felician (Felix pentru prieteni, Feliciano pentru italieni), bucătarul nostru specializat în tot ce înseamnă selecționarea cu mare atenție a ingredientelor și prepararea la nivel de artă a deșerturilor italienești, moderne sau tradiționale. Ingredientele noastre sunt întotdeauna de cea mai bună calitate, de la ouăle pasteurizate sau frișcă obținută doar din smântână naturală și până la vinul Marsala în care înmuiem piscoturile pentru prepararea de Tiramisu. Iar noile noastre ambalaje (borcanele frumoase cu eticheta Trenta! Le știi?) nu doar că protejează deserturile dar face și mai firească alegerea dintre “Ieșim la o prăjitură?” și “Ia să comandăm și-un deșert!”.

TIRAMISU

Tiramisu

Ingrediente: mascarpone, piscoturi savoiardi, galbenus ou pasteurizat, frisca, vin Marsala, ciocolata neagra, cacao, esenta vanilie, zahar si cafea. Cantitate: 180 grame.

Tiramisu este un desert popular italian foarte gustos ce se prepara din piscoturi aromatizate cu cafea espresso, crema fina preparata cu galbenus, zahar, frisca, branza mascarpone si cu cacao presarata deasupra. Originile italiene nu sunt clare dar mai multe zone din nordul Italiei precum Veneto, Piedmont, Friuli-Venezia Giulia isi disputa originea acestui desert. Reteta acestui desert are mai multe variatii.

Uneori piscoturile sunt inmuiate si cu vin Marsala asa cum facem si noi la Trenta Pizza.

PANNA COTTA

Ingrediente: smântână, zahăr, lapte, esență vanilie, rom Bacardi, gelatină, zmeură congelată și fistic. Cantitate: 190 grame.

Panna Cotta este un deșert italian cremos, răcoros și delicios. În traducere liberă înseamnă “smântână coaptă” și este o budincă de lapte și smântână. În prezent este apreciată în întreagă lume chiar dacă este un deșert tradițional italian.

Trenta Pizza prepară Panna Cotta cu rom pentru un plus de savoare la care adaugă un strat delicios de zmeură făcută gelatină și bucăți de fistic.

Deserturile sunt păstrate la rece și livrate în ambalaje sigilate. Recomandăm să fie păstrate la temperatura între 2-4°C.

Pentru mai multe detalii și comenzi, va rugăm să ne contactați la 021 9645.