Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza are peste 20.000 fani pe Facebook

București - 30 mai 2011

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în București și zonele limitrofe, a depășit, de curând, cifra de 20.000 de fani pe pagină de Facebook.

Pagină oficială a brandului Trenta Pizza pe Facebook (http://www.facebook.com/TrentaPizza) este activă începând cu dată de 19 noiembrie 2009. Un an mai târziu, numărul fanilor de pe pagină rețelei de socializare a ajuns la 6.000, urmând că în următoarele 6 luni, această cifra să se tripleze. Pagină de Facebook este mediul virtual unde compania interacționează direct, rapid și transparent cu clienții săi. Comunicarea cu fanii de pe Facebook se face în două sensuri: pe de o parte fanii Trenta Pizza află informații și noutăți despre companie, iar pe de altă parte compania are ocazia de a află ceea ce își doresc fanii de la ea, ajutând astfel la conturarea strategiei.

“Le mulțumim fanilor și clienților noștri pentru că ne sunt aproape și în mediul virtual. Suntem implicați, activi pe Facebook, ne tratăm fanii că pe niște prieteni și acest lucru ne ajută mult să creștem. Nu ne-am propus să atingem un anume număr de fani, dar vom continuă să dezvoltăm platforma și să oferim informații în exclusivitate, concursuri și multe promoții”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pentru Trenta Pizza, fiecare fan de pe Facebook este important și este considerat un prieten apropiat și, mai important decât cifra atinsă, este faptul că fanii sunt activi, apreciază, comentează și-și dau cu părerea privind activitatea companiei.

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro