Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza are peste 30.000 fani pe Facebook

București - 5 noiembrie 2011

Trenta Pizza a depășit luna această 30.000 de fani pe cea mai cunoscută rețea de socializare din lume, Facebook.

Pagină de Facebook Trenta Pizza a fost lansată în noiembrie 2009. După primul an de la lansare, compania reușise să atragă peste 6.000 de fani iar acum, când se împlinesc 2 ani de la lansare, Trenta Pizza a adunat de 5 ori mai mulți fani, reușind să depășească 30.000.

“Ne bucurăm că am reușit să adunăm atâția fani pe Facebook și să formăm o comunitate. Mulțumim tuturor fanilor, căci fără ei nu am fi crescut atât de repede. Tot mai mulți clienți Trenta Pizza aleg să afle în timp real ofertele și promoțiile noastre, participa cu interes la concursurile postate, comentează, dau “LIKE-uri”, ne critică, ne dau sugestii. Feedback-ul pe care îl primim de la ei ne motivează să oferim informații de calitate, interesante, unele în exclusivitate, “ a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Fanii paginii oficiale Trenta Pizza de pe Facebook sunt în permanentă la curent cu cele mai proaspete informații, promoții și concursuri valabile atât pentru departamentul de delivery, cât și pentru magazinele de take-away deschise în zona Lujerului și zona Ghencea. Este mai mult decât o pagină activă; este una interactivă.

În topul FaceBrands, Trenta Pizza se află pe locul 3 la categoria “Restaurante”, fiind prima companie de delivery și take away care ajunge pe podiumul clasamentului realizat în urmă monitorizării paginilor de Facebook ale companiilor din România.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro