Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza deschide un nou magazin în regim take away

București - 11 mai 2011

Trenta Pizza, companie de livrare pizza la domiciliu în București și zonele limitrofe, deschide în sectorul 6 al Capitalei, al doilea magazin în regim take away din planul de investiții pentru anul 2011.

Magazinul este situat pe B-dul Ghencea nr. 26, din cartierul Drumul Taberei. Trenta Pizza a reamenajat punctul de livrare existent, transformându-l într-un spațiu modern ce păstrează conceptul inovativ propus de companie pentru magazinele sale. Cu o suprafață de 125 mp, magazinul a presupus o investiție de aproximativ 75.000 euro în reamenajare și utilare.

„După succesul înregistrat de magazinul existent în zona Lujerului, cartierul Militari, ne-am hotărât să facem o surpriză locuitorilor din zona Ghencea un punct de livrare și take away. Acesta face parte din strategia noastră de a acoperi tot Bucureștiul în 2011 cu puncte take away Trenta Pizza. Programul va continuă cu deschiderea următorului magazin în zona Tineretului”, a declarat Sorin Mareș, General Manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza își propune că până la sfârșitul lui 2011 să deschidă 4 puncte noi de take away și livrare a comenzilor la domiciliu și să amenajeze alte 4 puncte de livrare existente deja, astfel încât să poată oferi produsele din meniu și la pachet.

„Ne bucurăm să întâmpinăm clienții în noul magazin take away marca Trenta Pizza și să le oferim posibilitatea să comande la pachet produsele preferate din meniu. Consumatorii de pizza vor găși la noi rețete de pizza pentru toate gusturile, promoții și surprize inedite”, a declarat Cătălin Ungureanu, Manager Magazin.

Locația va servi în același timp și că punct de livrare a comenzilor la domiciliu în sectorul 6, Drumul Taberei, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Răzoare și sectorul 5, Cotroceni și Rahova. Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al unităților de livrare la domiciliu și anume: luni-joi 11:00-23:00 și vineri-duminică 11:00-24:00.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro