Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza deschide al doilea magazin take away în zona Ghencea

 

Trenta Pizza deschide, în cartierul Drumul Taberei, al doilea magazin take away în dată de 10 mai 2011. Magazinul este situat pe bulevardul Ghencea, nr. 26, se întinde pe o suprafață de 125 mp și a presupus o investiție de aproximativ 75.000 euro în reamenajarea și utilarea punctului de livrare existent deja în această locație.

Inaugurarea magazinului din Ghencea vine la două luni de la deschiderea magazinului din zona Lujerului și vrem să ținem pasul alert pentru a putea duce la bun sfârșit strategia propusă pentru anul 2011, și anume aceea de a deschide 8 puncte take away în București.

Magazinul va continuă să servească și livrarea comenzilor la domiciliu sau birou și va acoperi următoarele zone: sectorul 6Drumul Taberei, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Răzoare și sectorul 5, Cotroceni și Rahova.

Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al unităților de livrare la domiciliu și anume: luni-joi 11:00-23:00 și vineri-duminică 11:00-24:00.

Ne-am propus să fim cât mai aproape de clienții noștri prin locații accesibile, meniu variat și multe promoții și surprize. Până la vara, vrem să deschidem și al treilea magazin take away Trenta Pizza, în sectorul 4, mai exact, B-dul Văcărești din cartierul Tineretului.

Trenta Pizza Ghencea