Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza deschidere primul magazin take away

București - 16 martie 2011

Trenta Pizza Uverturii

Ne-am gândit să aniversăm cei 6 ani de existența Trenta Pizza într-un mod aparte, mai exact prin deschiderea primului nostru magazin take away în zona Lujerului, cartierul Militari. Acesta este primul magazin tip take away dintr-o serie de 8 unități pe care vrem să le deschidem în decursul următorilor ani în fiecare din zonele importante ale Bucureștiului.

De astăzi, 16 martie 2011, cele mai bune pizze de la Trenta Pizza se vor găși și la magazinul nostru aflat la intersecția Bulevardului Uverturii cu Șoseaua Virtuții, în apropierea stației tramvaiului 41. Trenta Pizza oferă astfel posibilitatea consumatorilor de pizza din zona Lujerului sau celor care sunt în trecere prin această zona să își comande pizza și să o ridice singuri. Locația va servi în același timp și că punct de livrare a comenzilor la domiciliu în zonele Politehnică, Militari și Grozăvești.

Compania a investit aproximativ 100.000 de euro în amenajarea și utilarea magazinului. Spațiul măsoară peste 100 mp și este împărțit în trei zone: zona dedicată clienților, zona dedicată livrărilor la domiciliu și zona dedicată producției de pizza. Totul este aranjat într-un design modern într-o atmosfera plăcută de pizzeria urbană.

Deschiderea magazinului este marcată de o oferta specială “1+ 1 pizza gratis”, adică, la orice pizza comandată până la sfârșitul acestei săptămâni, mai exact până pe 20 martie 2011, Trenta Pizza oferă una cadou. Oferta este valabilă doar în magazin la sortimentele de pizza medie (30 cm) și mare (40 cm). Promoțiile și ofertele speciale vor continuă și în săptămânile care urmează.

Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al unităților de livrare la domiciliu și anume: luni-joi 11:00-23:00 și vineri-duminică 11:00-24:00.

 

harta trenta pizza uverturii din militari