Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza a rumenit bine două oferte cu aripioare de pui

București - 14 noiembrie 2011

Începând cu această săptămâna, cliențîi Trenta Pizza se pot delecta cu două promoții care oferă fiecare câte o porție de aripioare de pui la cuptor și un sos gratis.

Clienții Trenta Pizza vor primi gratis câte o porție de aripioare de pui, plus sosul aferent acestei porții dacă vor comandă fie două pizza cu diametrul de 30 cm, rețete clasice sau de colecție, cu blat subțire sau normal, fie orice pizza XXL din categoria rețete clasice sau de colecție, cu blat normal. Porția de aripioare conține 8 bucăți, iar sosul este la alegere între sos de usturoi sau sos barbeque.

“Atunci când concepem o promoție, pornim de la client pentru că el este cel care ne propune, direct sau indirect ce ar trebui să conțînă oferta noastră. Așa s-a întâmplat și acum, cliențîi cer în permanentă oferte noi, tot ei au sugerat că viitoarele oferte să conțînă și aripioarele de pui și iată că dorința le-a fost îndeplinită. Cu aceste două oferte, am ajuns la un număr de 12 oferte speciale derulate în prezent, devenind astfel prima companie de gen din România care a adunat atât de multe promoții active în același timp pe segmentul delivery“, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager, Trenta Pizza.

Aripioarele de pui și-au făcut loc în meniul Trenta Pizza în urmă cu un an, iar succesul lor a fost imediat. Porția de 8 bucăți de aripioare a suferit unele îmbunătățiri în ceea ce privește gustul și aromă. Astfel, se pot comandă fie porțîi cu gust fin, condimentate cu ierburi aromate și usturoi numai cât să ii ofere preparatului un plus de distincție, fie porții ușor picante, condimentate cu moderație pentru a fi pe placul tuturor. Trenta Pizza se gândește la sănătatea clienților săi și prepară aripioarele de pui la cuptor, și nu prin prăjire în ulei, astfel nivelul de grăsimi este unul scăzut. Aripioarele de pui pot fi comandate sub formă de porții simple de câte 8 bucăți, sau sub formă de meniuri cu aripioare: simplu, complet și extra, ideale pentru o masă completă.

Ofertele prezentate sunt valabile până la sfârșitul anului 2011 și nu poate fi folosit în combinație cu alte oferte active.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată inlivrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro