Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza a lansat două pachete promoționale pentru masa de prânz

București - 19 iulie 2011

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în București și zonele limitrofe, propune clienților pentru masă de prânz, două pachete promoționale, concepute special pentru una sau două persoane.

Pachetul promoțional pentru o persoană conține o pizza medie de 26 cm, un sos de roșii și o băutură răcoritoare la 0,33 ml. Prețul pachetului este de 17,50 lei, însemnând o reducere de 4,5 lei față de prețul de lista al produselor.

Pachetul promoțional pentru două persoane conține două pizze medii de 26 cm, două sosuri de roșii și două băuturi răcoritoare la 0,33 ml. Prețul pachetului este de 33,50 lei, iar reducerea față de prețul de lista al produselor este de 10,50 lei.

„Deoarece am observat că avem din ce în ce mai multe comenzi în jurul prânzului, venim în întâmpinarea clienților cu cele două pachete la prețuri foarte bune. Aceste pachete au fost create special pentru cei care comandă masă de prânz la birou, dar nu se limitează la aceștia. Varietatea tipurilor de pizza ce intră în pachet, băuturilor răcoritoare și sosurile permit clienților Trenta Pizza să creeze câte un meniu diferit în fiecare zi”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

În meniurile de prânz la oferta intră pizzele din categoria rețetelor clasice, două tipuri de sosuri de roșii (dulce sau iute), iar băuturile răcoritoare ce pot fi comandate sunt: Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta și Sprite.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro