Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza anunță încheierea campaniei Trenta Fidelis

București - 13 octombrie 2014

Trenta Pizza a încheiat la sfârșitul lunii septembrie campania “Trenta Fidelis”. Astfel, 30 septembrie 2014 a fost ultima zi în care clienții Trenta Pizza au acumulat puncte de fidelitate, iar 30 decembrie 2014 este ultima zi în care punctele vor mai putea fi utilizate, conform regulamentului campaniei.

Programul a fost lansat în septembrie 2013 și prin intermediul acestuia, Trenta Pizza și-a propus recompensarea clienților săi prin oferirea de puncte de fidelitate în conturile de client la fiecare comandă. Pe toată durata campaniei, clienții au avut posibilitatea de a valorifica punctele acumulate cumpărând cu ele produsele dorite din meniul Trenta Pizza.

Pe durata campaniei au fost acordate 1.378.500 de puncte de fidelitate, dintre care, până în prezent au fost utilizate 322.350 de puncte la comandarea a peste 15.000 de produse din meniu. Din totalul produselor comandate în baza punctelor de fidelitate acumulate, clienții au preferat sortimentele de pizza, urmate de aripioare și salate.

“Această ediție a campaniei reprezintă un succes pentru noi deoarece numărul clienților care au beneficiat de program (au primit și au folosit puncte de fidelitate) să dublat față de ediția anterioară desfășurată în 2009. Ne bucură faptul că mai mult de 7.000 de clienți au profitat de campanie și au utilizat punctele de fidelitate acumulate. Estimăm că până la sfârșitul anului, cifra să depășească 10.000 de clienți care să beneficieze de avantajele campaniei Trenta Fidelis”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza va continua să demareze campanii de fidelizare și de recompensare a clienților săi, fiind în pregătire o nouă ediție a campaniei Trenta Fidelis în formă îmbunătățită pentru anul 2015.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține opt centre de livrare în București din care patru sunt și în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, al treilea în zona Pantelimon iar al patrulea în zona Unirii.

Pentru informații suplimentare:
Andrei Bartesch, Marketing Manager
Telefon: 021.9645
trenta@trentapizza.ro
www.trentapizza.ro