Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza lansează pizza Extravagante, împreună cu două oferte speciale

București - 12 decembrie 2011

Trenta Pizza a introdus în meniu un nou sortiment de pizza în categoria pizzelor de colecție: Pizza Extravagante. Cu această ocazie, compania a pregătit două pachete promoționale pentru această iarnă, în colaborare cu producătorul de vinuri autohtone, Murfatlar România.

Pizza Extravagante este o pizza de colecție generoasă în arome, cantitate și tipuri de ingrediente. Această pizza specială conține pe lângă mozzarella și sosul de roșii (din roșii proaspete), trei tipuri de carne (carne de porc tăiată cubulețe, salam chorizo, cârnați de casă ușor afumați) și trei tipuri de legume (rondele de ceapă roșie, ciuperci proaspete și ardei gras proaspăt). Vedetă acestei rețete este carnea de porc ale cărei condimente se combină perfect cu celelalte ingrediente dând un gust rafinat, inedit, specific.

Și pentru că rafinamentul să fie până la capăt, savoarea nu poate fi completată decât de un vin de calitate. De aceea, Trenta Pizza a pregătit în colaborare cu Murfatlar, două pachete promoționale cu ocazia lansării noului sortiment de pizza. Pachetul “Extravagante 29 lei” conține o pizza Extravagante mare (30 cm), și o sticlă de vin 3 Hectare Murfatlar Cabernet Sauvignon Roze 187 ml. Pachetul “Extravagante 42 lei” conține o pizza Extravagante XXL (40 cm) și două sticle de vin 3 Hectare Murfatlar Cabernet Sauvignon Roze 187 ml. Vinul roze își găsește locul pe masă lângă aproape orice preparat. Este ideal în special alături de preparatele care conțîn multă carne. Se servește după regulă vinurilor albe, bine răcit și fără a fi aerat.

“Ne bucurăm să livrăm clienților noștri un produs special conceput pentru a fi savurat în zilele geroase de iarnă. Pizza Extravagante este consistentă, condimentată și oferă o experiență nouă în materie de gust datorită combinației inedite de ingrediente”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. “De asemenea, ne bucură colaborarea cu partenerii noștri de la Murfatlar România care ne-au recomandat vinul potrivit pentru preparatul nostru și au conceput formă de prezentare a sticlei de vin (187 ml) special pentru pachetele Trenta Pizza Extravagante”, a adăugat reprezentantul companiei.

Cele două oferte speciale pot fi comandate în orice zi a săptămânii, la orice ora, atât pentru livrare la domiciliu cât și în magazinele take away. Ofertele sunt valabile până la sfârșitul lunii ianuarie 2012 cu posibilitatea de prelungire a perioadei de valabilitate până la sfârșitul iernii. Pizza Extravagante poate fi comandată și separat, în oricare din cele trei dimensiuni disponibile: 26 cm, 30 cm, 40 cm. Că la orice pizza din meniu, și la Pizza Extravagante pot fi adăugate extra-topping-uri, contra cost.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București din care două puncte de lucru în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro