Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza a pregatit o nouă ofertă de toamnă: 6+2 pizza gratis

București - 18 octombrie 2011

Trenta Pizza vine cu o oferta special concepută pentru grupuri. Fie că e vorba de colegi de muncă, prieteni sau pur și simplu o reuniune de familie, pachetul special “6+2 pizza gratis” reprezintă cea mai inspirată alegere pentru o masă luată împreună.

La 6 pizza comandate, Trenta Pizza oferă gratuit alte 2 pizza la alegere. Comandă poate conține orice pizza din meniu, indiferent de dimensiune (26 cm, 30 cm sau 40 cm), atât rețete clasice cât și rețete de colecție. Pizzele oferite gratuit sunt cele cu prețul mai mic sau egal cu pizzele din comandă.

“Cu noul pachet 6+2 pizza gratis, ne adresăm grupurilor în general, dar mai ales grupurilor formate din colegii de muncă, în special. Ideea acestei oferte a apărut în urmă constatării creșterii numărului de comenzi cu livrare la locul de muncă, în special sediile companiilor, în perioada orelor de prânz. Pachetul este avantajos atât din punct de vedere financiar cât și al diversității produselor deoarece poate fi comandată orice pizza din meniu, indiferent de rețeta sau dimensiune”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Oferta specială de grup este valabilă numai pentru comenzile la domiciliu sau birou și nu se cumulează cu alte oferte și promoții. Pachetul “6+2 pizza gratis” poate fi găsit în lista de oferte Trenta Pizza până la sfârșitul acestui an.

În această toamna, Trenta Pizza a lansat mai multe oferte speciale concepute astfel încât să satisfacă și pe cei mai pretențioși consumatori de pizza și nu numai. Pachetele Trenta Pizza includ toate produsele din meniu la prețuri avantajoase. Pentru mai multe detalii privind ofertele în derulare, accesați site-ul www.trentapizza.ro , secțiunea oferte prmotionale.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București din care două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro