Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza lansează două oferte de toamnă

București - 12 septembrie 2011

Trenta Pizza lansează astăzi pachetul promoțional al acestei toamne, pachet ce conține două oferte speciale pentru toți clienții săi.

Pentru iubitorii de pizza, Trenta Pizza face o reducere de 50% la oricare a două pizza de 30 cm comandată. Oferta este valabilă pentru orice pizza cu diamentrul de 30 cm din meniul de pizza, rețete clasice. Clienții Trenta Pizza pot comandă două pizze identice sau sortimente diferite, iar reducerea de 50% se va aplică la pizza cu prețul mai mic. În plus, la cererea clienților, se pot adaugă extra topping-uri, contra cost la pizzele comandate, inclusiv la pizza oferită la preț redus.

Pentru iubitorii de pizza, dar și pentru cei care preferă salatele, paștele sau aripioarele de pui din meniu, Trenta Pizza anunță cea de-a două oferta a toamnei, care presupune o reducere de 50% pentru orice porție de salată, paște sau aripioare de pui la comandarea unei pizza XXL. În această oferta intră toate sortimentele de pizza cu diametrul de 40 cm, atât cele din categoria “rețete clasice”, cât și cele preparate după “rețete de colecție”.

“Am lansat aceste două oferte noi din dorința de a satisface poftele tuturor clienților noștri. Pe de o parte, ne-am gândit la consumatorii de pizza, care pot mânca mai mult cu mai puțini bani, iar pe de altă parte ne-am gândit la clienții care preferă și alte preparate din meniu și care pot fi și ei avantajați prin astfel de oferte. Prin aceste promoții ne adresăm în special grupurilor (de acasă sau birou), oferindu-le astfel produse variate, de calitate, la prețuri mai mult decât tentante”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Perioada de desfășurare a celor două promoții este 12 septembrie – 30 noiembrie 2011, cu posibilitatea de prelungire în cazul în care clienții Trenta Pizza solicită acest lucru prin comenzile pe care le fac. Pomotiile nu se cumulează și sunt valabile în fiecare zi a săptămânii la orice ora atât la livrare cât și în magazinele take away.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro