Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza întâmpină clienții cu o ofertă pentru întreaga familie

București - 26 septembrie 2011

Trenta Pizza continuă să-și surprindă clienții cu o nouă oferta special concepută pentru a satisface gusturile variate ale membrilor unei familii. Compania a lansat săptămâna această, în magazinele sale take-away, oferta, numită sugestiv, “Pachetul Familia”.

Pachetul Familia conține produse potrivite pentru întreagă familie și poate fi cumpărat la un preț redus față de valoarea totală a produselor cumpărate separat. Astfel, pentru doar 48 de lei, cliențîi Trenta Pizza primesc o pizza XXL (40 cm), o porție de paște sau o salată cu dressing sau o porție de aripioare cu sos la alegere, o sticlă de Coca-Cola sau Sprite la 2L și 2 sosuri de roșîi (la alegere, dulce sau picant). În acest pachet intră toate tipurile de pizza din meniu din categoria rețetelor clasice. Pizza comandată poate fi îmbogățită cu extratopping-uri, contra cost.

“Așa cum ne-am obișnuit cliențîi, venim în întâmpinarea lor cu oferte din ce în ce mai variate. De dată această, îi invităm să vină în magazinele noastre și să cumpere pachetul pe care noi îl propunem pentru familia lor. Pachetul Familia satisface orice preferință de pizza, salată sau paște sau aripioare de pui. Împreună cu sosurile potrivite și o băutură răcoritoare rece , Pachetul Familia este exact ce-i trebuie unei familii pentru a sărbători ceva sau pur și simplu pentru o masă copioasă”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pachetul Familia este recomandat pentru 4 persoane (pizza XXL pentru 3 persoane, iar celei de-a 4-a personane îi va reveni porția de paște, salată sau aripioare din meniu).

Oferta este disponibilă până la sfârșitul anului și poate fi comandată, în orice zi a săptămânii, numai în magazinele take away din zonele Lujerului și Ghencea.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la birou variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene.

Comenzile se pot face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro