Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza și Triplanet.ro au devenit parteneri de vacanță

București - 21 noiembrie 2011

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în București și agenția de turism TravelMaker, prin intermediul site-ului Triplanet.ro, întâmpina sfârsitul de toamna cu o colaborare inedită și oferă iubitorilor de pizza și călătorii posibilitatea de a plăti cu 20 euro mai puțin pentru o mini-vacanță într-un oraș din Europa.

În perioada 17 noiembrie- 16 decembrie 2011, Trenta Pizza va livra clienților săi câte un voucher cadou alături de fiecare comandă primită. Voucher-ul conține un cod special pe care clienții sunt îndemnati să îl folosească pentru a obține o reducere de 20 Euro la fiecare pachet City Break pentru două persoane rezervat pe site-ul Triplanet.ro.

“Trenta Pizza nu este doar o companie care livrează pizza la domiciliu sau birou. Încercam să facem parte din viață clienților noștri. I-am obtinuit să ne vadă implicați în proiecte împreuna cu parteneri din domenii de activitate total diferite, iar colaborarea cu cei de la Triplanet.ro ne apropie mai mult de ei. Cu această ocazie putem da o mâna de ajutor clienților și pe lânga o pizza bună sperăm să le livrăm și bucuria de a vizită un oraș european”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Voucher-ul poate fi folosit pentru rezervări efectuate pâna pe dată de 31 martie 2012, indiferent când va fi plecarea în vacanță.

Compania de turism TravelMaker, prin intermediul site-ului Triplanet.ro, oferă pasionaților de călătorii posibilitatea de a-și găși și rezervă online, rapid și ieftin pachete turistice de tip City Break printr-un sistem inovator de rezervare online. Acest sistem, unic în România, folosește o aplicație ce monitorizează cele mai bune oferte ale companiilor aeriene și hotelurilor și afișează în timp real multiple variante de călătorie disponibile.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București din care două puncte de lucru în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro