Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza a lansat pe piață patru pachete promoționale

București - 24 mai 2011

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în București și zonele limitrofe, propune clienților săi patru pachete promoționale noi, valabile lunea, pentru orice sortiment de pizza din rețetele clasice specifice pachetului.

Astfel, în fiecare zi de luni, un grup de minimum 3 persoane are la dispoziție o multitudine de combinații de tipuri de pizza la prețuri diferite, după cum urmează: pachetul de 30 lei (recomandat pentru 3 persoane) conține o pizza medie - 26 cm și o pizza mare – 30 cm; pachetul de 40 lei (recomandat pentru 4 persoane) conține o pizza medie - 26 cm și o pizza XXL – 40 cm; pachetul de 50 lei (recomandat pentru 5 persoane) conține o pizza mare - 30 cm și o pizza XXL – 40 cm; pachetul de 60 lei (recomandat pentru 6 persoane) conține două pizza XXL- 40 cm.

“Am ales să transformăm monotonia zilei de luni într-o ocazie specială de a petrece timpul cu prietenii sau a lua masă împreună cu colegii de muncă. Așa cum duminică este ziua clientului Trenta, dorim să creăm o tradiție și pentru începutul de săptămâna, proclamând lunea, ziua în care gașcă, fie ea la birou sau acasă se reunește pentru a sărbători ceva sau pur și simplu pentru a savura pizze delicioase la preț de sărbătoare”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pizzele cuprinse în pachete au blatul normal, existând și posibilitatea că la pizzele de 30 cm să se poată alege și blatul subțire. De asemenea, la pizzele din pachete se pot adaugă extratopping-uri contra cost.

Ofertele au fost concepute astfel încât să ofere clienților libertatea de a-și personaliza pachetele cu sortimentele de pizza preferate din cadrul rețetelor clasice, existând posibilitatea de a alege orice dimensiune dorită: 26 cm - medie, 30 cm - mare sau 40 cm – XXL.

Pentru a comandă unul din aceste pachete, Trenta Pizza își invită clienții să acceseze site-ul www.trentapizza.ro și să-și exprime opțiunile online sau prin telefon la (021)9645, ori le pot cumpără direct din magazinele take away ale companiei.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro