Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza, premiată la gala Premiile Food&Bar 2014

București - 5 decembrie 2014

Trenta Pizza a câștigat două premii importante joi, 4 decembrie 2014 în cadrul celei de-a 7-a ediții a Premiilor Food&Bar, cel mai important eveniment al industriei Horeca din România.

Nominalizată alături de alte 16 companii renumite de delivery, Trenta Pizza a primit premiul III la categoria „Cea mai bună companie de delivery”, performanță recunoscută pe baza voturilor primite de la specialiști, furnizori și clienți importanți din industria Horeca. De asemenea, la aceeași categorie, compania și-a adjudecat și „Premiul Publicului”, desemnat prin vot liber pe site-ul evenimentului. Premiul este primit de cea mai votată companie din segmentul de livrare la domiciliu.

“Premiile primite vin că o recunoaștere a activității din acest an. Este foarte important pentru noi să vedem că atât clienții cât și colaboratorii și furnizorii noștri sunt fideli, ne apreciază, iar voturile lor dovedesc faptul că pentru ei, Trenta Pizza este o companie serioasă, un partener corect și de încredere. Le mulțumim pentru votul și aprecierea lor,” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

“Pentru că ne dorim că anul viitor să fim din nou pe lista câștigătorilor Premiilor Food&Bar și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, de aceea în 2015 avem în plan dezvoltarea companiei atât în București cât și în alte orașe prin deschiderea de noi locații dar și lansări de produse noi ”, a adăugat reprezentantul companiei.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține șapte centre de livrare în București din care patru sunt și în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, al treilea în zona Pantelimon iar al patrulea în zona Unirii.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager
andrei.bartesch(at)trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro