Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Record de vânzări înregistrat de pizza Quattro Formaggi la Trenta Pizza

București - 16 decembrie 2014

Pizza Quattro Formaggi ocupă primul loc în topul vânzărilor înregistrate de Trenta Pizza în anul 2014, cu peste 68.700 de unități livrate în București până în acest moment, în creștere cu 27,5% față de 2013.

Din cele 68.700 de pizza Quattro Formaggi vândute în 2014, cele cu diametrul de 32 cm au fost comandate în proporție de 73% din care două treimi au fost preparate pe blat subțire așa cum îi stă bine unei pizza autentic italiană.

Quatro Formaggi de la Trenta Pizza înseamnă ingrediente de cea mai bună calitate provenite de la furnizori atent selecționați: blat, mozzarella, brie, gorgonzola, Schweitzer.

“Quattro Formaggi este o rețeta autentic italiană ce se află în meniul Trenta Pizza din prima zi de livrare. Ne bucurăm să observăm o creștere semnificativă a vânzărilor acestui produs de la an la an. Ingredientele folosite în rețetele noastre provin de la importatori de renume care ne furnizează cele mai bune brânzeturi astfel încât noi să preparam un produs de calitate,” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. ”În 2015 estimăm o creștere a comenzilor acestui sortiment de pizza cu cel puțîn 20% față de 2014,” a adăugat reprezentantul companiei.

Conform statisticilor Trenta Pizza, pizza Quattro Formaggi a fost comandată cu precădere de clienți de sex feminin, seară, în zilele de weekend și livrată în sectoarele 3, 4 și 6.

Pe locul 2 în preferințele clienților Trenta Pizza se află pizza Quattro Staggioni, urmată îndeaproape de sortimentul de pizza Trenta.

În 2014, Trenta Pizza și-a consolidat poziția în topul principalilor jucători pe piață de delivery din București, obțînând la începutul lui decembrie 2 distincții importante în cadrul Galei Premiilor Food&Bar 2014, printre care și premiul publicului pentru cea mai bună companie de delivery și take away.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține șapte centre de livrare în București din care patru sunt și în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, al treilea în zona Pantelimon iar al patrulea în zona Unirii.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro