Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza și-a relocat unul din centrele de livrare pizza în centrul Bucureștiului

București - 26 mai 2014

 

Trenta Pizza, unul dintre principalii jucători pe piață de delivery din București anunță relocarea centrului de producție și livrare pizza din sectorul 2, zona Obor în zona centrală a capitalei.

Locația noului centru de producție al companiei se află pe stradă Bărăției nr. 31, la intersecție cu Calea Moșilor, în proximitatea magazinului Cocor, vis-a- vis de Centrul Vechi.

Față de punctul de producție din Obor, unde doar se produceau și se livrau produsele companiei, locația din str. Bărăției aduce nou și serviciul de take away, oferind posibilitatea celor ce calcă pragul magazinului să cumpere pizza la pachet. Clienții care au cont de client Trenta Pizza vor putea să comande telefonic produsul dorit, iar apoi pot veni să își ridice comandă din magazin într-un timp mult mai scurt (10-15 minute din momentul comenzii).

“Nouă poziționare a centrului de producție și livrare a fost un pas strategic ce ne ajută să ne îndeplinim obiectivul principal al companiei pentru anul acesta, anume diminuarea timpului de livrare pentru produsele comandate de clienții noștri. De asemenea, faptul că ne vom află la kilometrul zero ajută la optimizarea traseelor de livrare astfel încât costul livrării să se mențînă neschimbat, în condițiile creșterii prețului la combustibil”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Zona în care este amplasat noul centru de producție și livrare pizza permite clienților un acces ușor și micșorează cu cel puțîn 27% timpul de livrare față de vechea locație: de la 36 minute timp mediu de livrare la 26 minute, iar distanță unui traseu de livrare se micșorează în medie cu 19%.

“Prin această mutare țintim o creștere a numărului de comenzi în zona centrală de peste 15% în primele 6 luni, 22% în primul an și 34% în următorii 2 ani”, a adăugat reprezentantul companiei.

Compania a investit peste 45.000 Euro în amenajarea și utilarea noii locații, crescând capacitatea totală de producție Trenta Pizza cu 8%. Locația va servi drept punct de livrare a comenzilor la domiciliu pentru zona delimitată de bulevardul Mărășești, stradă Traian, bulevardul Dacia, stradă Mircea Vulcănescu, stradă Berzei și bulevardul Libertății. Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al celorlalte unități de livrare la domiciliu și anume: luni-joi 11:00-23:00 și vineri-duminică 11:00-24:00.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 8 centre de livrare în București din care patru sunt și în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, al treilea în zona Pantelimon iar al patrulea în zona Unirii.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro