Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza lansează meniul "Shark Week" în colaborare cu Discovery Channel România 

București - 9 august 2011

Trenta Pizza, anunță astăzi promoția verii „Shark Week”. „Lansată la apă” în colaborare cu Discovery Channel România pentru a sărbători Shark Week, tradițională săptămâna a rechinilor difuzată în fiecare vara de Discovery Channel, promoția include un meniu ediție limitată, cu trei tipuri noi de pizza, care ar satisface și poftele unui rechin. Sosul de roșii e din partea casei!

Pe lângă noile tipuri de pizza din meniu, dacă ești pe faza și comanzi de la Trenta Pizza în timpul vizionării documentarelor din cadrul Shark Week – între 22-28 august, în fiecare seară, de la ora 21.00 - ai șansă să câstigi un desfacator de bere marca Shark Week...nu te apară de rechini, dar te salvează de sete!

Meniul„Shark Week” include câteva „specii” de pizza foarte rare și gustoase: Pizza Pesto (mozzarella, pesto, piept de pui la grătar, roșii uscate, ceapă roșie și ardei gras), Pizza Tradiționale (mozzarella, sos de roșii, piept de pui la grătar, cârnați, fasole roșie, porumb și pătrunjel) și Pizza Salmone (mozzarella, sos de roșii, somon, brânză, capere, ceapă și mărar). Aceste tipuri de pizza fac parte din categoria pizza de colecție și pot fi comandate în trei variante: medie 26 cm, mare 30 cm și XXL 40 cm. În funcție de dimensiunea pizzei comandate din cele trei, Trenta Pizza oferă din partea casei sosul de roșii dulce sau picant astfel: 1 sos de roșii pentru o pizza de 26 cm, 2 pentru una de 30 de cm și 3 pentru o pizza de 40 cm.

„Ne bucurăm să fim parteneri cu Discovery Channel și să oferim clienților Trenta Pizza și pasionaților de documentare un meniu special, în ediție limitată care sărbătorește ediția Shark Week din 2011. Am pregătit trei tipuri de pizza delicioase la care adăugăm sosul de roșii gratuit și premii personalizate „Shark Week” pentru clienții care comandă pizza în timpul emisiunilor tematice difuzate pe perioada evenimentului”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Shark Week – celebra săptămâna a rechinilor de la Discovery Channel, revine în vara această cu programe noi, în perioada 22 – 28 august! În fiecare seară, de la orele 21.00, veți avea ocazia rară de a "înota" alături de experți în lumea subacvatică, urmărind o selecție a unora dintre cele mai reușite programe dedicate temutilor prădători ai oceanului.

Cele trei tipuri de pizza din meniul special Trenta Pizza pot fi comandate până pe 31 august 2011.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 6 puncte de livrare în zone importante din București și două puncte de lucru în regim take-away unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro