Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza introduce plata comenzilor cu cardul

București - 17 octombrie 2013

Începând cu luna octombrie a acestui an, Trenta Pizza, unul din principalii jucători pe piață de livrare pizza din București, a introdus plata comenzilor cu cardul pentru produsele comandate și livrate.

Trenta Pizza a introdus acest sistem de plata a comenzilor pentru a oferi clienților săi care comandă la domiciliu, pe lângă plata în numerar, încă o modalitate de plata, simplă, rapidă și fără comisioane.

“Pentru noi, și sunt convins că și pentru clienții noștri, introducerea sistemului de plata cu cardul pentru comenzile livrate reprezintă un pas important care a venit firesc, în urmă solicitărilor clienților Trenta Pizza. Plata cu cardul aduce un plus de valoare serviciului de livrare și un plus de confort clienților noștri, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Până acum, clienții Trenta Pizza puteau plăti cu cardul doar comenzile ridicate din magazine cu pizza la pachet pe care compania le deține în București. Toate produsele comandate din locațiile Trenta Pizza vor putea fi plătite în continuare atât în numerar cât și cu cardul.

Introducerea plății cu cardul și la livrare se adresează atât comenzilor cu livrare pe segmentul rezidențial (la domiciliu) cât și pentru cel corporate (la birou). Sunt acceptate la plata toate tipurile de carduri.

Pentru a beneficia de acest serviciu, în momentul în care plasează comandă, clientul trebuie să-și exprime intenția de a plăti cu cardul. Astfel angajatul Trenta Pizza care livrează comandă va ști să vină însoțit de un POS mobil. Dacă clientul nu menționează că dorește să plătească cu cardul, comandă nu poate fi achitată decât numerar.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 8 puncte de livrare în zone importante din București din care trei puncte de livrare în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea în zona Baicului, Pantelimon.

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro