Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza reintroduce în meniu un preparat cu gust unic: Pizza Pescara

București - 6 septembrie 2013

La început de toamna, Trenta Pizza reintroduce în meniu Pizza Pescara, un sortiment de pizza ediție limitată cunoscut și apreciat de clienții companiei.

Singură pizza cu peste din meniu, Pizza Pescara este un preparat special și original care poate fi comandat și încercat numai la Trenta Pizza.. Asocierea dintre ingrediente este deosebită și reușită, gustul ușor afumat al somonului și consistentă tonului sunt foarte bine completate de delicatețea brânzei mozzarella și gustul acrișor al caperelor și al sosului de roșii.

“Pizza Pescara este un sortiment premium, creat pentru cei care doresc să încerce o pizza specială și gustoasă, cu un mix de ingrediente aparte. Decizia de a reintroduce în meniu Pizza Pescara a fost luată în urmă solicitărilor primite de la clienți și din dorința de a oferi un preparat potrivit sezonului de toamna-iarnă, diferit de celelalte tipuri de pizza existente atât în meniul nostru, cât și în meniurile celorlalte companii care livrează pizza la domiciliu”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

“Pizza Pescara nu este străînă clienților fideli Trenta Pizza. Ei s-au putut bucură și în trecut de acest preparat inedit, fiind comandat în mod frecvent în sezonul rece. Sperăm că și de acesta dată să fie o lansare de bun augur și să fie pe placul clienților noștri”, a mai spus reprezentantul companiei.

Pizza Pescara va fi prezența în meniul Trenta Pizza o perioada limitată de timp, mai exact în perioada septembrie-decembrie 2013, urmând să fie reintrodusă periodic în meniu astfel încât fanii ei să se poată bucură de gustul deosebit al pizzei. Pizza Pescara se găsește în meniu în cele trei variante de dimensiuni disponibile: 26 cm, 32 cm și 43 cm.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 8 puncte de livrare în zone importante din București din care trei puncte de livrare în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea în zona Baicului, Pantelimon.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro