Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Trenta Pizza răsplătește fidelitatea clienților săi prin programul Trenta Fidelis

București - 16 septembrie 2013

Trenta Pizza a lansat programul de fidelizare Trenta Fidelis, un proiect care, alături de promoțiile existente, își propune să răsplătească fidelitatea clienților care aleg Trenta Pizza să le livreze pizza preferată.

Trenta Fidelis este un program prin care clientul Trenta Pizza care comandă telefonic sau online de pe site-ul www.trentapizza.ro minimum o pizza care nu se află într-o altă promoție a companiei, acumulează puncte în contul sau la livrarea și plata produsului comandat. Contul de comenzi se încarcă automat cu 3 puncte de fidelitate, în valoare de 3 lei, la fiecare pizza comandată. Cu cât se comandă mai multe pizze, cu atât crește numărul de puncte care se acumulează în cont.

După acumularea unui număr suficient de puncte, însemnând o suma cel puțîn egală cu valoarea unui produs din meniul Trenta Pizza, clientul poate folosi punctele în comenzile ulterioare. Punctele de fidelitate se folosesc pentru a comandă produse din meniul Trenta Pizza (pizza, paște, salate și aripioare) care nu se află în alte promoțîi. Punctele de fidelitate pot fi utilizate doar alături de o comandă minimă: o pizza sau 25 lei pentru alte produse din meniu.

"Programul pe care l-am lansat recent demonstrează preocuparea continuă a Trenta Pizza față de cliențîi săi. Trenta Fidelis reia într-o varianta îmbunătățită, programul de fidelizare pe care l-am desfășurat în 2009, diferența făcând-o numărul mai mare de puncte pe care îl acordăm acum pentru fiecare pizza comandată“ a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

“Ne-am obișnuit cliențîi să găsească la noi în permanentă promoții avantajoase pentru ei. Trenta Fidelis este mai mult decât o promoție, e un program pe termen lung care răsplătește loialitatea și încrederea pe care ne-o acordă nouă și produselor noastre. Sperăm că toți clienții Trenta Pizza să aprecieze avantajele oferite de programul de fidelitate și suntem încântați să putem să ii recompensăm pentru că sunt alături de noi", a mai adăugat reprezentantul companiei.

Trenta Fidelis este un program de fidelitate creat atât pentru cliențîi care comandă pizza frecvent, cât și pentru cei care comandă mai rar, dar cantități mai mari. Trenta Fidelis este un program gândit pentru că toți clienții Trenta Pizza să aibă de câștigat.

Punctele de fidelitate nu expiră și pot fi acumulate până în momentul în care clientul decide să le utilizeze. Pentru a putea află numărul punctelor acumulate, clientul Trenta Pizza poate accesa contul sau de pe site-ul companiei sau poate sună la numărul de telefon 021.9645.

Programul se aplică în cazul comenzilor realizate telefonic, la numărul 021.9645, sau online, pe site-ul www.trentapizza.ro, livrate în municipiul București.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza la orice adresa din București. Trenta Pizza deține 8 puncte de livrare în București din care trei puncte de livrare în regim take-away, unul în cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea pe Șoseaua Pantelimon.

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro