Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

"Ziua Clientului Trenta Pizza" este sărbătorită cu orice pizza din meniu

București - 4 februarie 2014

 

Trenta Pizza, companie de livrare pizza la domiciliu în București, îmbunătățește programul “Ziua clientului Trenta Pizza”, aducând mai multe avantaje clienților fideli. Astfel, în fiecare duminică, Trenta Pizza își răsplătește clienții fideli cu o pizza Classica de 32 cm (mare) la orice alt sortiment de pizza mare comandat.

Dacă în versiunea anterioară clienții fideli primeau o pizza gratis la comandarea unor anumite sortimente de pizza (patru la număr), acum, pentru a primi o pizza Classica mare, clienții pot alege și comandă oricare din tipurile de pizza din meniu exceptând pizza Margherita. Programul este dedicat oricărui client Trenta Pizza care a comandat cel puțîn o dată în timpul săptămânii (de luni până sâmbătă).

Ziua clientului Trenta Pizza reprezintă o zi specială pentru clienții companiei, o zi în care am ales să le mulțumim și să ii răsplătim pe cei care au comandat în cursul săptămânii. Promoția este un eveniment de weekend asociat cu petrecerea timpului în familie sau cu prietenii. Încurajăm petrecerea duminicilor în compania celor apropiați și am ales să oferim mai multe opțiuni clienților fideli și să le răsplătim fidelitatea când comandă pizza preferată, indiferent de tipul acesteia”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza a fost prima companie de livrare pizza la domiciliu din București care a dedicat o zi a săptămânii clienților săi. “Ziua clientului Trenta Pizza” este una din cele mai trainice campanii promoționale ale companiei. Promoția a fost lansată de Trenta Pizza în 2009 și a fost foarte bine primită de clienți, compania livrănd până în prezent peste 61.300 de promoții către 33.500 clienți care au beneficiat cel puțîn o dată de această promoție. Cele mai comandate pizza la această promoție au fost Trenta, Diavola și Classica. Blatul ales de peste 75% dintre clienți este cel subțire.

Promoția esta valabilă săptămânal, duminică, până la sfârșitul anului 2014 și nu se cumulează cu alte oferte, meniuri speciale sau cu programul de fidelitate Trenta Fidelis.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% românească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit în București. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comandă se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon 021.9645. Trenta Pizza deține 8 puncte de livrare în zone importante din București din care trei puncte de livrare în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea în zona Baicului, Pantelimon.

 

 

Pentru informații:
Andrei Bartesch
Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro
0743109752
www.trentapizza.ro