Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Meniu Trenta Pizza

Îți prezentăm lista cu produsele noastre delicioase de unde poți afla mai multe informații.
Acestea sunt disponibile pentru comandă cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din locațiile noastre.

Pizza

Pizza Suprema

Pizza Suprema

Eee, păi când auzi pizza Suprema, vecine, ți se pare că mai e ceva de zis despre ea? E clar deja, dacă-i zice pizza Suprema, că e o pizza supremă. Și să nu te gândeșți că se numește Suprema doar pentru că ar fi mai mare sau ceva, că mărimea de pizza o alegi singur, știi și tu, ai acolo de ales între diametru de 24 cm, adică pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, sau de 40 de cm, pentru 4 persoane (dar oricum zicem și noi așa că să ne aflăm în treaba, că dacă tu vrei să îți iei pizza de 40 de cm și să o mănânci doar tu, nu te judecă nimeni, ba chiar te felicităm pentru perseverență și ambiție).

Pizza Suprema se numește așa pentru că și-a depășit condiția de pizza normală, e deja la alt nivel, dar nu putem noi aici să explicăm în cuvinte, că asta se simte când mușți din felie.

Și ca să descoasem puțin lucrurile, putem să îți explicăm și cum preparam pizza Supremă aici la Trenta, ca să înțelegi cum se atinge performanță în lumea pizzei.

Întâi facem blatul în funcție de cum ne-ai spus tu atunci când ai dat comandă, adică subțire, în stilul ăla clasic italian, sau mai pufos, dacă preferi tu așa. După ce întindem blatul bine, punem peste el sos făcut din roșii proaspete, pe care îl învelim cu o pătură de mozzarella, peste care punem feliuțe de bacon, salam chorizo și cârnați afumați. Dar piesă de rezistență aici, dacă nu ai ghicit deja, e brânză cu mucegai. Acum înțelegi de ce pizza asta e pizza Suprema, nu?

Iar ca să nu ducem lipsa de o legumă, că mâncatul sănătos și echilibrat e important, punem și bucățele de ardei gras peste.

Și așa facem noi pizza Supremă, pe care îți recomandăm să o serveșți alături de o băutură rece, pe care poți s-o ceri tot de la băieții noștri. Și să-ți pui și un episod din serialul tău preferat, să fie treaba completă.

Să ai poftă!

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni e o pizza care are câte puțin din fiecare, că să simți toate gusturile, dar nu exagerează cu nimic. Așa că dacă dai comandă de pizza Quattro Stagioni cu livrare la domiciliu, o să mănânci o pizza echilibrată, unde ai și niște brânzică, și niște sosuleț, și niște cărniță, și niște legume. Un echilibru în fiecare mușcătura, cum s-ar zice.

Că să comanzi pizza Quattro Stagioni, spune-ne întâi ce fel de blat vrei, adică dacă vrei să fie din ăla clasic, subțire, sau dacă vrei să fie mai pufos, că poate așa preferi tu. Și după ce ne zici ce fel de blat preferi, noi ne apucăm să îl facem, evident. Așa că facem frumos aluatul și după îl întindem bine că să prindă formă specifică de pizza, plată și rotunjoară. Că doar facem pizza aici. Și după ce e gata blatul, începem să punem ingredientele pe el, că apoi să îl băgăm la cuptor. Va trebui să ne spui și dacă vrei ingredientele amestecate sau asezate pe fiecare sfert de pizza.

Prima dată intindem pe blat sos făcut din roșii proaspete, aici, la noi în bucătăria Trenta, iar peste sosul de roșii punem un strat numai bun de mozzarella. Pentru partea de carne, avem și șuncă, și salam chorizo, pe care le punem uniform pe toată pizza, ca să ajungă, și peste care aruncăm măsline negre și ciuperci proaspete.

Și după aia băgăm pizza la cuptor, îți dai seama. Și așteptăm să se facă.

Când scoatem pizza de la cuptor, o punem în cutiuță ei, că să ți-o trimitem ție acasă împreună cu băuturile, sosurile, deserturile, sau ce ai mai comandat tu. Și după dăm comanda unuia dintre băieții noștri care fac livrare de pizza și o trimitem spre ține, ca să te bucuri de ea caldă și proaspătă.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa este un stil clasic de pizza care provine din bucătăria italiană, dar la care noi am adăugat și un pic din gustul Trenta Pizza, că să-i dăm o aromă de pizza mai cu personalitate.

Acum este momentul să dai comandă de pizza Capricciosa. Poate că îți place blatul mai subțire, clasic, sau poate că îți place blatul mai pufos. Nu e nicio grijă, că noi avem din fiecare, să mulțumească pe toată lumea.

Așa că întindem aluatul frumos, uniform, că să iasă un blat așa cum trebuie, pe placul vecinilor care comandă pizza Capricciosa, iar apoi punem frumos peste el niște sos făcut cu roșii proaspete și ulei de măsline, la care adăugăm piper alb, oregano și busuioc, că să-i dea o aromă mai specială.

Peste sosul de roșii așezăm o pătură groasă de mozzarella rasă peste care aruncăm felii de salam chorizo, ciuperci proaspete și bune, și pieptul de pui, pe care îl pregătim bine la grătar înainte, după care îl tăiem în bucățele și îl aruncăm frumos peste toată pizza. În final punem și niște fâșii de ardei gras proaspăt, că să completeze gustul de legume cum trebuie.

La sfârșit băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună, să placă la tot omul. Imediat după, pregătim pizza Capricciosa de livrare, că să nu pierdem timp și să ajungă proaspătă și caldă acasă la vecinii noștri, care o așteaptă cu nerăbdare că să poată să dea drumul la serial. 

Așa că după ce ajunge, fă un pic de loc pe măsuță din sufragerie și desfă berea sau sucul pe care le-ai comandat, deschide televizorul, sau ce știi tu că faci după ce ajunge pizza. Numai bine, că în acest timp ajunge și pizza la temperatura care trebuie, că să nu frigă prea tare și să sufli dup-aia și în iaurt. Apoi ai grijă să pui sos uniform pe toată pizza, să ajungă pentru fiecare felie fix cât este nevoie.

Asta înseamnă să te bucuri de livrare de pizza Capricciosa.



Poftă bună!

 

 

Pizza Carnivora

Pizza Carnivora

Pizza Carnivora zice ce vrea să zică prin numele pe care îl are. E o pizza cinstită cu carne. Deci dacă ție îți place carnea pe pizza și nu vrei să te încurci cu alte chestii, poți să dai comandă de pizza Carnivora online. Sau poți să dai comandă la telefon, dacă te simți tu mai bine așa. Indiferent, noi după aia îți facem pizza și ți-o aducem.

În funcție de cât de foame îți e, sau cu câte persoane împărți pizza, poți să îți alegi și cât de mare să fie. Adică cu diametru de 24 de cm pentru o singură persoană, diametru de 30 de cm pentru două persoane și diametru de 40 de cm pentru patru persoane. Ai de unde alege.

Și poți să îți alegi și ce fel de blat vrei să aibă pizza Carnivora, adică subțire și clasic, sau mai grosuț și pufos.

Și după ce îți facem blatul așa cum ai ales tu, ne ocupăm și de pus ingredientele pe el, să se transforme din ce în ce mai mult în pizza, până se transformă de tot în pizza.

Mai întâi punem sos făcut din roșii proaspete pe el, iar peste sosul de roșii punem și un strat de mozzarella, că să fie treaba bună.

Și pentru că nu se numește pizza Carnivora degeaba, putem trei feluri de carne pe ea, adică șuncă, salam chorizo și bacon. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Și că să fie totul în balanță, punem și niște fâșiuțe de ardei gras. Că legumele sunt importante, vorb-aia.

Apoi îți băgăm pizza la cuptor. Și așteptăm puțin să se facă. După care o scoatem și o pregătim repede de livrare, să ajungă la ține acasă proaspătă. Și-l trimitem pe băiatul de la livrări la ține cât de repede putem, că să ai și tu ce mânca în timp ce te uiți la serial.

Poftă bună, vecine!

Pizza Quattro Stagioni Amestecata

Pizza Quattro Stagioni Amestecata

Pizza Quattro Stagioni e o pizza care are câte puțin din fiecare, că să simți toate gusturile, dar nu exagerează cu nimic. Așa că dacă dai comandă de pizza Quattro Stagioni cu livrare la domiciliu, o să mănânci o pizza echilibrată, unde ai și niște brânzică, și niște sosuleț, și niște cărniță, și niște legume. Un echilibru în fiecare mușcătura, cum s-ar zice.

Că să comanzi pizza Quattro Stagioni, spune-ne întâi ce fel de blat vrei, adică dacă vrei să fie din ăla clasic, subțire, sau dacă vrei să fie mai pufos, că poate așa preferi tu. Și după ce ne zici ce fel de blat preferi, noi ne apucăm să îl facem, evident. Așa că facem frumos aluatul și după îl întindem bine că să prindă formă specifică de pizza, plată și rotunjoară. Că doar facem pizza aici. Și după ce e gata blatul, începem să punem ingredientele pe el, că apoi să îl băgăm la cuptor. Va trebui să ne spui și dacă vrei ingredientele amestecate sau asezate pe fiecare sfert de pizza.

Prima dată intindem pe blat sos făcut din roșii proaspete, aici, la noi în bucătăria Trenta, iar peste sosul de roșii punem un strat numai bun de mozzarella. Pentru partea de carne, avem și șuncă, și salam chorizo, pe care le punem uniform pe toată pizza, ca să ajungă, și peste care aruncăm măsline negre și ciuperci proaspete.

Și după aia băgăm pizza la cuptor, îți dai seama. Și așteptăm să se facă.

Când scoatem pizza de la cuptor, o punem în cutiuță ei, că să ți-o trimitem ție acasă împreună cu băuturile, sosurile, deserturile, sau ce ai mai comandat tu. Și după dăm comanda unuia dintre băieții noștri care fac livrare de pizza și o trimitem spre ține, ca să te bucuri de ea caldă și proaspătă.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Vecine, dacă ești iubitor de brânză noi îți recomandăm pizza Quattro Formaggi. Că are nu unul, nu două, nu trei, ci patru tipuri de brânză!

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem pe cea mai bună pizza Quattro Formaggi.

Brânză cu mucegai e un tip de brânză care are mucegai intenționat, și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, că să prindă gustul ăla bun. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, ca să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, ca să se simtă finețea aia de brânză, știi tu despre ce vorbim.

Mozzarella o știi, e brânza aia care face pizza să se întindă așa frumos, și leagă toate ingredientele împreună să fie în armonie când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi! A fost chiar declarată specialitate tradițională de Uniunea Europeană.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde vine, adică de la mama ei, de-acolo. E moale și cremoasă și e învelită într-o crustă de mucegai alb, care îi da un gust mai deosebit. Dacă nu ai auzit de asta, sigur ai auzit de Camembert, care e o brânză asemănătoare din altă regiune a Franței, că ăștia fac brânză, nu se încurcă! 

Schweitzer-ul e brânză Emmental, cum i se mai spune. E brânză aia elvețiană galbenă, cu găuri, pe care o mănâncă toată lumea în desene animate. Și chiar dacă vine din Elveția, el e folosit peste tot prin lume, că le place la oameni.

Dacă faci o comandă de pizza Quattro Formaggi cu livrare la domiciliu, toate branzele astea se pun pe pizza ta vecine.

Hai poftă bună!

Pizza Diavola

Pizza Diavola

Dacă dai comandă de pizza Diavola, vecine, înseamnă că vrei să mănânci o pizza cu mozzarella și niște cărniță, și că nu prea ai chef de legume. Sunt legumele bune și sănătoase, dar uneori îți cere sufletul să mănânci o pizza cu carne și brânză și să pui sos peste și aia e.

Când ne suni să dai comandă la domiciliu de pizza Diavola, să nu uiți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre mărime de 24 de cm, pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, și de 40 de cm, pentru patru persoane. Și să ne mai zici și cât de gros să fie blatul, că noi putem să îți facem și blat subțirel, adică din ăla clasic, sau putem să îți facem blat mai pufos așa, dacă preferi tu cu mai multă pâinică.

Și după ce ne zici, noi îl facem fix așa cum ne-ai cerut tu. După aia îl întindem frumușel pe masă că să începem să punem ingredientele pe el. Prima dată, puntem pe blat sosul făcut de noi din roșii proaspete, și îl întindem așa bine peste tot, să fie uniform. Peste sosul de roșii, punem o păturică de mozzarella, că mozzarella e esențială când e vorba de pizza. Peste mozzarella, punem salam chorizo și cârnați afumați, tăiate feliuțe, așa, frumos. Și la sfârșit punem și niște chilli, că să fie puțin-puțin picant. Doar puțin. Bine, poți să ne spui că vrei fără chilli.

Și după ce am așezat pe blatul tău de pizza toate ingredientele, îl băgăm la cuptor să se coacă frumușel și să devină pizza în adevăratul sens al cuvântului.

Apoi, când se face pizza, o scoatem din cuptor și o punem repejor în cutia ei de pizza, ca să o trimitem către ține și să nu întârzie prea mult, că ți-e foame și ție, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Pizza Picantina

Pizza Picantina

Dacă ai căutat “pizza la domiciliu bucurești picantina” pe Google și așa ai ajuns aici, atunci ai noroc, pentru că noi avem pizza Picantina și livrăm la domiciliu în București.

Pizza Picantina e o pizza picantă, dar nu picantă-picantă-picantă că să nu poți să o mănânci, e picantă mai cu bun simt, iar dacă vrei să o faci picantă-picantă din picantă, atunci poți să dai comandă și de sos picant și să îl pui peste ea.

Vecinii care comandă pizza Picantina de la Trenta au de ales dintre blat clasic, adică subțire, așa cum îl fac acolo în Italia, unde au inventat pizza, sau blat gros, dacă preferă ei așa. Și mai au de ales și între mărimile de blat, că noi avem trei mărimi, că să mulțumim pe oricine dă comandă cu livrare la domiciliu.

După ce se fac toate alegerile astea, noi pregătim blatul așa cum știm mai bine, că să punem apoi ingredientele de pizza pe el.

Prima dată întindem fără să ne zgarcim sos făcut din roșii proaspete pe tot blatul, peste care punem un strat de mozzarella numai bună. Peste astea punem salam chorizo și cârnați afumați, că să avem și niște cărniță, că merge. Și că să fie numai bună și să placă la tot omul, punem niște cașcaval afumat și niște brânză cu mucegai. Iar la sfârșit, normal că punem niște ardei iute, că vorbim aici de pizza Picantina.

După ce îți facem pizza numai bună, o ținem la cuptor cât să se facă perfect, după care o pregătim să o trimitem la ține acasă cu unul dintre băieții noștri de la livrare de pizza. Și după aia tu trebuie doar să aștepți să ajungă. Vezi și tu ce faci cât aștepți, că să treacă timpul mai repede, uită-te la un filmuleț amuzant pe net.

Poftă bună!

Pizza Taraneasca

Pizza Taraneasca

Pizza Țărăneasca e o pizza cu aromă mai de tradițional. Iar în caz că ești curios ce gust are o pizza care are și ceapă că ingredient, să știi că facem livrare de pizza Țărăneasca la domiciliu.

Dacă vrei să dai comandă de pizza Țărănească, trebuie doar să ne spui ce fel de blat vrei, adică cât de mare să fie (dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 cm, care îți convine ție mai mult) și dacă să fie subțire și clasic sau gros și mai pufos pe margine.

După ce facem blatul, începem să aranjăm toate ingredientele pe el, în ordine. Întâi punem peste blat sosul de roșîi, care e proaspăt și bun, și pe care îl învelim cu o păturică de mozzarella, care e esențială pentru pizza. După mozzarella aruncăm niște piept de pui făcut puțin pe grătărel, bacon și cârnați afumați, că să fie treaba bună. La sfârșit presărăm porumb, ardei gras și ceapă roșie, că să ii dea aromă și culoarea de care are nevoie că să fie o pizza Țărănească adevărată.

După ce punem toate ingredientele pe blat, îl băgăm cu grijă la cuptor și așteptăm până se face numai bun de mâncat în față televizorului, în timp ce te uiți la serialul preferat. După care, scoatem pizza din cuptor și o aranjăm frumos în cutiuță ei că să o pregătim să vină spre ține cu băiatul de la livrare.

Înainte să comanzi, noi îți aducem aminte să dai comandă și de sos și băutură, că să meargă pizza mai bine. Știm că uneori te bucuri că ai comandat pizza și uiți de resul, dar sunt și astea importante.

Și după rămâne doar să-l aștepți pe băiatul nostru să vină cu comandă și să ai o poftă bună.

Pizza Bianca d`Oro

Pizza Bianca d`Oro

Pizza Bianca d’Oro este o pizza pentru oamenii cărora le place pizza, dar preferă o pizza mai ușurică așa, cu piept de pui, și nu cu alte cărnuri care se pun în restul pizzelor. Deci există opțiuni pentru tot omul, că asta e frumos la pizza.

Așa că, vecine, sau poate că vecină, de comanzi pizza Bianca d’Oro de la Trenta, Trenta face pizza Bianca d’Oro și-ți aduce. Tu să ne zici la început când dai comandă ce fel de blat vrei, că nu știm dacă știi, dar avem două tipuri, adică subțirel, din ăla mai clasic, și pufos, din ăla mai grosuț așa. Și trebuie să mai alegi mărimea blatului, că poate vrei să mai împărți pizza cu cineva, sau chiar dacă nu vrei tu, poate vrea cineva să împărți pizza cu el, și trebuie să-i dai din politețe.

După ce ne zici ce fel de blat vrei, noi imediat ne apucăm să-l facem. Punem aluatul frumos pe masă și începem să-l întindem și să-i dăm formă, ca să se numească blat și să nu se mai numească aluat. Și după ce facem asta, începem să punem ingredientele pe el.

Întâi punem smântânică vegetală, să fie mai ușurică așa, peste care punem un strat de mozzarella bun de tot. Și punem și niște brânză brie, că să fie pizza mai finuță. Punem după aia și cubulețe de piept de pui, dar nu înainte să îl facem pe grătar câte puțin pe fiecare parte, că să fie numai bun. Și că să încheiem cu niște legume bune, aruncăm peste pizza și niște ciuperci, porumb și fâșii de ardei gras.

Și după toate astea, băgăm pizza la cuptor, normal.

Înainte să pregătim pizza pentru livrare la domiciliu, ne asigurăm că s-a făcut bine și că e numai bună pentru ține, după care o punem în cutia ei și punem lângă ea ce ai mai comandat tu, fie că ți-ai luat ceva rece de băut, sau poate un sos. După aia îl trimitem pe unul dintre băieții noștri la ține, să îți aducă pizza, că ți-e foame și ție.

Hai poftă bună!

Pizza Trenta

Pizza Trenta

Pizza Trenta e pentru cine vrea să dea de comandă de o pizza care e așa, mai în echilibru, că are de toate, că să-i dea un gust armonios, frumos, cum trebuie.

Mai întâi trebuie să te hotărășți ce fel de blat vrei, vecine, că așa stă treaba la noi. Ai de ales dintre blat subțire, din ăla întins mai bine așa, cum fac italienii de când au inventat ei pizza, sau din ăla gros, mai pufos, cum ne place nouă, la români.

După ce facem blatul frumos și rotunjor, punem pe el niște sos de roșii proaspete. Stai liniștit că nu ne zgarcim cu sosul. După asta punem frumos un strat de mozzarella, să se întindă bine după aia când muști din felie. După ce punem mozzarella, tăiem uniform niște feliuțe de șuncă și salam chorizo, după care le împrăștiem pe toată pizza, echilibrat, că să ai câte puțină cărniță la fiecare muscătură.

Și ca să fie gusturile într-o balanță, trebuie și-o legumă, două, ca să fie pizza cum trebuie. Așa că după ce punem carnea, presăram și niște măsline negre bune și fâșîi de ardei gras proaspăt. Că să fie treaba bună.

Și îți amintim aici să adaugi și sos la comanda cu pizza Trenta, vecine. Că știi cum se întâmplă uneori, uiți să îți iei și sos și după zici: “Aaa, am uitat să dau comandă și de sos...”. Avem sos de roșii dulce sau iute, dar să știi că avem și maioneză, că unora le place să mănânce pizza cu maioneză, și noi credem că fiecare tre’ să își mănânce pizza așa cum îi place lui. Și dacă nu îți convine niciuna din variantele astea, să știi că avem și ulei picant. Avem de toate pentru toți, să nu se supere nimeni când apelează la serviciul de livrare pizza.

Și dacă vrei să completezi tot așa cum trebuie, ia-ți și ceva rece de băut, să alunece pizza mai bine. Un suc, o bere, ceva. Noi aducem comandă cu ce vrei tu.

Hai poftă bună!

Pizza Trenta Ultra Piccante

Pizza Trenta Ultra Piccante

Trenta Ultra Piccante e picantă rău de tot, vecine. Adică e ultra picantă, că de aia se numește Trenta Ultra Piccante. Noi îți zicem ca să știi. Deci comandă-ți dacă ești genul ăla de om care mănâncă mâncare usturată. Sau dacă vrei pizza din care să nu îți mai zică prietenii nemancatori de picant că vor să guste și ei. Și dacă te crezi curajos, comandă și un sos picant pe lângă. Aici vedem noi dacă chiar mănânci picant sau dacă te lăudai și tu așa. Că mai știm noi din ăștia.

După ce te-ai gândit bine de tot și ești sigur că vrei să dai comandă de Trenta Ultra Piccante de la Trenta Pizza, trebuie să te hotărăști ce fel de blat vrei. Ai de ales dintre subțire, adică blat clasic așa cum are pizza în Italia la mama ei, acolo, sau blat pufos, că unora le place cu mai mult aluat, că noi suntem totuși români, nu italieni, și ne place pâinea. Noi oricum ne pricepem să le facem pe amândouă, tu trebuie doar să ne zici ce vrei. Chiar nu e așa greu, blatul subțire îl întindem mai mult, dar îl lăsăm mai puțîn în cuptor, ca să nu se ardă prea tare. Iese numai bun.

Dar noi îți mai zicem o dată, vezi că e picantă! Are și sos de roșii ultra picant, și ardei iute, și chilli! Și pe deasupra, pe lângă cârnații afumați și bacon, mai are și salam chorizo! Nu știu dacă ai auzit, dar și asta e ușor picant, că are bucățele de ardei prin el. E făcut la mexicani acolo, deci îți dai seama.

Și în final, ce îmbină toate ingredientele astea picante frumos la un loc, e un strat sănătos de mozzarella, care se întinde bine când e pizza fierbinte. Mmm!

Nu uită că la comandă cu livrare pizza să adaugi și ceva rece de băut să stingi iuțeala un pic, și poftă bună!

Pizza Messicana

Pizza Messicana

Pizza Messicana e o pizza așa cum trebuie, ce să mai. Mai ales atunci când îți place pizza cu bacon. Și cui nu-i place pizza cu bacon? Nu-i așa? Și nu are numai bacon, stai să vezi, că are toate ingredientele alea bune la un loc. Și bun, cu bun, cu bun, cu bun, înseamnă cel mai bun.

Ca să știi exact ce ingrediente sunt în pizza Messicana și cum se face, ca să știi dacă vrei să dai comandă, îți zicem noi acum, nu-ți face griji.

Deci întâi trebuie să ne spui tipul de blat dorit, că vrem să ai totul așa cum îți place ție, nu numai combinația de ingrediente. Așa că alege dintre blat din ăla subțire, clasic, așa cum fac italienii pizza la ei acolo, sau blat mai pufos așa, mai grosuț, că poate preferi așa, cine știe. Și după aia tre să zici și ce mărime de blat vrei, că avem trei și noi nu avem cum să ghicim ce vrei dacă nu ne zici. Adică trebuie să alegi dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm.

Și după ce faci tu toate alegerile astea, noi îți pregătim blatul exact așa cum vrei, îl întindem bine că să prinza formă de pizza, și după punem ingredientele pe el. Prima dată punem sos făcut din roșîi proaspete, uniform, să fie egal la fiecare mușcătura pe care o s-o iei. Peste sosul de roșii punem mozzarella din abundență, ca să te bucuri de cum se întinde de fiecare dată când muști din pizza. Punem și niște brânză cu mucegai, că asta ii dă o aromă mai specială un pic. Adăugăm, evident, salam chorizo și bacon, tăiate feliuțe, frumos. Si la sfarsit punem si niste chilli pentru culoare.  De fapt să fie un picuț iute.

După aia băgăm pizza în cuptor și apoi o scoatem. Când se face, normal. Și după îți pregătim comanda. Adică punem pizza în cutie, mai punem ce-ai mai comandat tu lângă, adică o băutură sau un deșert sau poate altă pizza pentru cine mai e cu ține. Și apoi trimitem toată comanda spre ține cu unul din băieții noștri care fac livrare de pizza la domiciliu. Și după aia sperăm să te bucuri de ea.

Poftă bună, vecine!

Pizza Rustica

Pizza Rustica

Vecine, ai dat vreodată comandă de pizza Rustică? E pizza care are și porumb pe ea. Unii oameni zic că pizza cu porumb e cea mai bună, dar altora nu le place deloc. Depinde de gusturile fiecăruia, îți dai seama. Dar oricum nu știi dacă îți place pizza cu porumb sau dacă nu îți place, până nu încerci pizza cu porumb.

Îți dai seama, totuși, că are și alte ingrediente, că așa e normal la pizza. Hai că îți explicăm acum ce punem pe ea și cum o facem, că poate vrei să știi și tu înainte să dai comandă cu livrare la domiciliu.

Deci în primul rând trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta, că avem și din ăla subțire, dar și din ăla mai pufos așa, care e mai gros decât ăla subțire, evident. Trebuie să alegi și mărimea blatului în funcție de cum îți dorești tu, adică de 24 de cm, de 30 de cm, sau de 40 de cm. După ce alegi tot ce trebuie să alegi despre blat, noi îl pregătim așa cum ai spus tu și apoi începem să punem ingredientele pe el.

Prima dată punem sosul de roșii, care e făcut de noi din roșii proaspete, aici în bucătărie. Îl întindem frumos pe tot blatul, uniform, cum trebuie, și după aia punem un strat sănătos de mozzarella peste el. Peste mozzarella punem  feliuțe numai bune de bacon, peste care aruncăm apoi porumbul și ciupercile proaspete.

După ce am pus toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună de mâncat, și așteptăm până se face numai bună de mâncat.

Când scoatem pizza din cuptor, o punem în cutia ei și după îți pregătim restul comenzii, că apoi să trimitem tot la ține cu unul din băieții noștri care fac livrări de pizza la domiciliu. Și după tu primești pizza și te bucuri de ea.

Poftă bună!

Pizza Classica

Pizza Classica

Pizza Classica e o pizza clasică, vecine, că de aia se numește așa. Adică nu are ea prea multe inovații, ci are ingredientele de baza pentru o pizza. Că uneori nu ai chef să încerci nimic nou și vrei să mergi la sigur cu ce știi tu că îți place. Așa că atunci îți dai comandă de pizza Classica de la Trenta Pizza.

Știi cum facem noi pizza Classica. Știi că întâi trebuie să ne spui ce fel de blat vrei, dacă vrei să fie subțirel sau grosuț și să ne spui că mărime să fie, adică dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm. Că e important să știm asta când preparam pizza pentru livrare la domiciliu.

Și știi și tu că după ce facem blatul și îl întindem frumos începem să punem ingredientele pe el. Adică punem sosul făcut din roșii proaspete pe toată pizza. Și peste sosul de roșii proaspete, punem un strat de mozzarella numai bun, să se întindă la fiecare mușcătura. Și evident că știi că după aia tăiem feliuțe nici prea subțiri, nici prea groase de șuncă, iar apoi le punem tot pe pizza ta, acolo peste mozzarella. Și normal că știi că la sfârșit, înainte să punem pizza în cuptor, aruncăm pe ea măsline și ciuperci proaspete. Știi și tu, așa că nu are rost să îți mai spunem.

Și după ce îți scoatem pizza de la cuptor, o punem acolo în cutiuța ei pe care o să ți-o aducă băiatul care face livrare de pizza la domiciliu. Și de obicei mai iei și un sos sau o bere rece sau un suc rece sau un desert, sau ce mai iei tu. Așa că îți punem și astea acolo, lângă pizza, în pachețel. Și după vine băiatul de la Trenta Pizza la ține și îți aduce comanda, și după aia tu mănânci.

Hai poftă bună!

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi e o pizza care nu se încurcă cu ingrediente prea complicate. Ei îi place să fie o pizza mai simplă așa, fără prea multe arome amestecate. Unora le place pizza mai simpluță, și noi vrem să mulțumim pe toată lumea, vecine. Ce lume ar fi aia în care am mânca toți același tip de pizza?

Dacă vrei să dai comandă de pizza Prosciutto Funghi cu livrare la domiciliu, trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă, că să știm și noi după aia cum îl facem să fie pe placul tău. Adică trebuie să alegi dintre blat subțire, din ăla clasic ca la italieni, sau blat mai gros, că dacă pizza vine din italia nu zice nimeni că nu putem să mai facem și noi modificări la ea după cum ne place. Și după ce ai ales tipul de blat, trebuie să alegi și cât de mare să fie, că să știm cum îl întindem. Adică trebuie să alegi dintre diametru de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm, care e cel mai mare.

După ce ți-ai ales blatul și ne-ai spus exact cum îl vrei, noi așa îl facem. Și după aia începem să punem ingredientele pe el. Adică punem prima dată sos făcut din roșii proaspete. Și peste sosul de roșii punem un strat de mozzarella, numai bună să se întindă frumușel când muști din pizza. După adăugăm feliile de șuncă, peste care aruncăm și niște ciuperci proaspete. Și gata, după băgăm pizza în cuptor.

După ce scoatem pizza din cuptor, o pregătim repejor să i-o dăm băiatului care face livrări, să vină la ține acasă ca să nu te ținem prea mult înfometat.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Hawaiana

Pizza Hawaiana

Vecine, dacă ai chef să mănânci pizza dar vrei ceva puțin mai diferit, noi credem că avem exact ce îți trebuie. Ai gustat vreodată pizza Hawaiană? Că dacă nu, poți să dai comandă cu livrare de pizza Hawaiană la noi. Și dacă vrei să știi mai multe despre pizza Hawaiană, îți explicăm noi acum cum stă treaba cu ea.

Pizza Hawaiană e pizza aia care are bucățele de ananas pe ea, despre care se ceartă lumea pe internet, că zic unii că nu le place ananasul pe pizza. Dar au încercat ei ananas pe pizza, că să poată să-și dea cu părerea? Nu mai bine comanzi o pizza cu ananas pe ea că să vezi dacă îți place pizza cu ananas sau nu? Știi ce zicem, nu? 
Pe lângă ananas, punem pe ea un strat de mozzarella, să se întindă frumușel când muști din fiecare felie. Și îți dai seama că punem și sos făcut din roșii proaspete, că altfel nu se poate, felii de șuncă, și porumb.

Înainte să dai comandă de pizza Hawaiană, să știi că poți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre două feluri, adică dintre blat subțire, din ăla clasic, și blat pufos, dacă îți place ție cu mai multă painica.
Și după ce ne zici, orice fel de blat ai ales, noi l-am făcut fără nicio problemă. Și după ce terminăm de pus ingredientele pe el, îl băgăm frumos la cuptor, ca să se transforme din blat cu ingrediente pe el în pizza bună și caldă, care miroase frumos și te face să abia aștepți să iei prima mușcătură.

Și după aia pregătim pizza, o aranjăm frumos în cutie și o trimitem spre ține cu unul din băieții noștri specializat în livrare la domiciliu, care o să vină la ține cât de repede poate, să nu stai prea mult înfometat. Să nu uiți când ne suni să ne spui dacă vrei și ceva rece de băut sau un sos, că ai văzut ce rău e când mănânci pizza și n-ai și tu din ce să mai bei după fiecare felie.

Poftă bună, vecine!

Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza Margherita e o pizza de bază, simpluță așa, vecine. Poți să o comanzi așa cum e, adică doar cu sos de roșii și mozzarella, sau poți să îți faci propria pizza, după rețeta ta, așa cum crezi tu în sufletul tău că e o pizza perfectă. Noi avem multe pizza în meniu, dar poate cine șție, îți place ție o combinație specială de ingrediente la care nu ne-am gândit noi.

Așa că dacă vrei să dai comandă cu livrare la domiciliu de pizza făcută de propria ta minte, poți să suni la noi, sau să dai aici, comandă online, că ne-am modernizat și noi.

Să știi că pe lângă ingrediente, poți să îți alegi chiar și ce fel de blat vrei la pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire, din ăla clasic așa cum au făcut italienii prima dată la pizza, dau din ăla mai grosuț, că poate îți place ție mai mult așa. După care poți să îți alegi și ce mărime să aibă pizza ta, că poate vrei să mănânci mai puțină, dar poate vrei să mănânci mai multă, sau să îți ajungă și până mai târziu, că știi cum te bucuri când ți se face foame și după îți aminteșți: “Aaa, stai că mai aveam niște felii de pizza rămase!”.

Așa că poți să îți alegi dintre pizza cu diametrul de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm.

După ce îți facem blatul așa cum l-ai cerut, noi începem să punem ingredientele pe el. Adică întâi punem sosul de roșii, care e făcut din roșii proaspete, iar după aia punem un strat de mozzarella. Și peste sosul de roșii și mozzarella, punem ce îți mai poftește ție inima. Poți să pui orice. Chiar orice. Adică ardei gras, ardei iute, ciuperci, porumb, măsline negre, ceapă roșie, ananas, piept de pui, șuncă, salam chorizo, bacon, cârnați, brânză, cășcaval afumat, capere, rucola, brie, mozzarella (care e deja pe pizza dar tu poate vrei mai multă, cine șție), ton, somon, brânză cu mucegai, prosciutto crudo, mozzarella di bufala, sau parmezan Grana Padano. Ți-am zis noi că ai de unde alege.

După ce ne zici ce mai vrei pe pizza ta, noi le punem frumușel acolo, și după o băgăm la cuptor, să se facă rumenă și bună de mâncat în față televizorului.

Și după aia o pregătim de livrare la domiciliu, adică o punem în cutie și o dăm unuia din băieții noștri că să ți-o aducă cât mai repede, să nu stai înfometat prea mult.

Hai poftă bună, ne mai auzim!

Pizza Vegetariana

Pizza Vegetariana

Pizza Vegetariana e o pizza fără carne, adică are legume și mozzarella. Numai bună pentru când vrei să mănânci puțin mai ușurel, da’ totuși nu vrei să exagerezi mâncatul ușurel cu vreo salată sau ceva de genul asta. Sau poate că eșți vegetarian și nu mănânci carne niciodată. Ai și tu dreptul la pizza, că orice om. Că nu poți să-i iei omului șansă să mănânce pizza doar pentru că el nu consumă carne, că n-ar fi frumos.

Pizza fără carne se face asemănător cu pizza care are carne, doar că nu punem carne. Dar dacă totuși vrei să știi cum o preparam, noi îți spunem ca să știi când faci comandă de pizza Vegetariană cu livrare la domiciliu:
În primul rând, după cum știi, sau poate e prima dată când dai comandă de pizza și atunci nu știi, dar îți spunem noi acum, trebuie să alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire și blat pufos. Bine, doar la dimsniunea de 30 cm. Blatul subțire e subțire, și blatul pufos e mai gros decât ăla subțire, adică mai normal, așa. Deci îți alegi tu din astea două care consideri tu că se potrivește mai mult cu gusturile tale.

După ce ți-ai ales tipul de blat pe care ți-l doreșți, noi îl întindem numai bine, să prindă formă frumoasă, și după începem să punem ingredientele peste el. Prima dată întindem bine niște sos făcut din roșii proaspete, iar peste el punem un strat de mozzarella, că să aibă legumele pe ce să se culce. După aia presăram pe ea niște roșii cherry proaspete, ciuperci la fel de proaspete, măsline negre, porumb și dungulițe de ardei gras.

După aia băgăm Pizza Vegetariana frumos la cuptor, și după ce o scoatem o pregătim pentru livrare.
Și că să nu te îngrijorezi, să știi că noi putem să-ți facem Pizza Vegetariana și de post, tu trebuie doar să ne spui fără să aștepți să îți spunem noi “comandă pizza Vegetariana!”. Deci chiar avem pizza pentru toată lumea, n-am glumit!

Poftă bună, vecinuțule!

Artigianale

Pizza Margherita Artigianale

Pizza Margherita Artigianale

Să știi că pizza Margherita Artigianale este o pizza simplă, dar în același timp sofisticată, vecine. Că e pentru oamenii care știu că nu îți trebuie neapărat o multitudine de ingrediente că să apreciezi o pizza bună, și cărora nu le place prea multă aglomerație de gusturi. Tot ce trebuie e să ai ingredientele care trebuie, alea proaspete, adică, de calitate.

Și dacă te hotărăști să dai comandă de pizza Margherita Artigianale, poți să ne zici nouă, că facem livrare de pizza la domiciliu. Tot ce trebuie să faci e să ne dai un telefon sau să dai comandă online, aici pe site.

După ce ne spui că vrei Margherita Artigianale, noi ne apucăm imediat să o facem.

Întâi facem blatul, adică întindem aluatul bine, să fie numai bun. După ce blatul este perfect, adăugăm pe el ingredientele de pizza. Primul ingredient pe care îl punem e sosul de roșii, pe care îl preparam din roșii proaspete, că știi că așa e cel mai bun. Peste sosul de roșii punem întâi un strat de mozzarella, că mozzarella e un ingredient esențial pentru orice iubitor de pizza. Și că să fim siguri că nu e prea puțină mozzarella pe pizza ta, mai adăugăm și bufala, care e tot mozzarella doar că vine dintr-o altă parte a Italiei. Și mozzarella e cea mai bună în combinație cu niște roșii proaspete, așa că aruncăm peste pizza ta și niște roșii cherry, ca să fie numai bună.

După ce am aranjat toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună, că să putem imediat după să o trimitem către ține.

Când scoatem pizza Margherita Artigianale din cuptor încheiem cu niște busuioc, așa, pentru aromă. Apoi îți pregătim imediat comanda, că să nu ne aștepți prea mult, că poate îți e foame și ție. Poate ai mai comandat un suc sau o bere rece, sau poate ți-ai luat un desertuț, ceva. Noi ți le aranjăm pe toate frumos, acolo, că să ai o masă completă, să fii fericit, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Pizza Pescara Artigianale

Pizza Pescara Artigianale

Pizza Pescara Artigianale e mai specială de fel. Pentru că nu e o pizza ca orice altă pizza, ci e o pizza cu pește. Dacă nu-ți place peștele, nu-ți place, dar dacă îți place peștele, îți place. 

Și dacă te întrebi ce gust ar avea pizza cu peste, probabil e și cum ai lua cină cu Mică Sirenă în timp ce va uitați la serial.

Poate ai intrat aici pe site cu gândul să-ți comanzi o pizza normală, că de obicei și cumva ai ajuns aici și citești despre pizza Pescara Artigianale de la Trenta Pizza și nu știi sigur dacă să dai comandă cu livrare la domiciliu pe care o dai de obicei sau să mai încerci și tu ceva nou.

Dar dacă nu încerci ceva nou acum, atunci când, vecine? Tre’ să te mai răsfeți și tu din când în când, să mai încerci experiențe noi!

Dacă tot nu ești hotărât, hai că îți spunem și cum preparam pizza Pescara Artigianale:
Mai întâi facem blatul, așa cum știm noi mai bine (și știm bine, că de aia facem pizza). După ce facem blatul numai bun, începem să punem ingredientele pe el. Prima dată punem sos alb, frumos, pe toată suprafață blatului. După aia punem mozzarella, că să lege toate gusturile așa cum trebuie. Peste mozzarella vine și tonul. Exact atât cât trebuie. Urmează roșiile cherry și ceapă roșie proaspete, după care punem caperele. După care, băgăm pizza ta la cuptor și așteptăm până se face și arată că și cum așteaptă să fie mâncată. Mmm!

La sfârșit, scoatem pizza din cuptor, adăugăm sardinele, somonul afumat, pătrunjelul și cimbrul ca să o condimentăm cum trebuie pentru gustul final, o lăsăm putin să se liniștească, o băgăm în cutie ca să ajungă la ține în siguranță, îți pregătim comandă pentru livrare, îți punem și băutură rece și sosul pe care le-ai comandat, trimitem comandă către ține și îți urăm poftă bună!

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale e așa, că o degustare de brânzeturi fine, dar sub formă de comandă de pizza.

E o combinație de tot felul de brânze bune pe un blat proaspăt. Și ca să nu rămâi în dilemă, vecine, îți explicăm și cum pregătim pizza Formaggi Artigianale pentru livrare.

Întâi pregătim blatul dintr-un aluat proaspăt pe care îl întindem frumos să ia formă rotunjoară și frumoasă. Iar după ce pregătim blatul îți punem cele mai bune brânze pe care le avem.

Prima dată punem brânză cu mucegai, care e un tip de brânză care are mucegai pentru că așa e ea bună și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, ca să prindă gustul ăla finuț. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, că să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, că să se simtă aromă aia, să-i dea ceva mai aparte.

Peste brânză cu mucegai punem mozzarella, pe care n-ai cum să n-o știi, e brânză aia care face pizza să se întindă așa frumos atunci când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi!

Și pe lângă mozzarella asta, mai punem și mozzarella bufala, care e făcută din lapte de bivoliță mediteraneană. Cu cât mai multă mozzarella pe pizza, cu atât mai bine.

Și în final punem parmezanul, care este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii folosesc parmezan în toate felurile de mâncare. Le dăm și noi dreptate, că e bun.

Și că să fie toate gusturile asortate cum trebuie, peste toate brânzele astea punem boabe de struguri și bucăți de nucă.

Imediat după ce scoatem pizza Formaggi Artigianale din cuptor, o pregătim frumușel să ajungă la ține, să nu ai de așteptat prea mult. Până ajungem noi poți să îți pui un pahar de vin, că merge.

Poftă bună!

Pizza Trenta Artigianale

Pizza Trenta Artigianale

Pizza Trenta Artigianale se numește Trenta Artigianale pentru că e mai de-a casei așa, e rețeta noastră, o rețeta de pizza echilibrată, cu de toate, făcută cu cele mai bune ingrediente pe care le avem noi. 

Dacă suni sau dai comandă online de pizza Trenta Artigianale, noi începem să ți-o pregătim, nu stăm la discuții. Imediat începem să facem aluatul pentru blat, după care îl întindem frumos să se facă uniform și rotunjor, să iasă un blat așa cum trebuie.

După ce am aranjat bine aluatul pentru blat, începem să așezăm ingredientele pe el, evident, că doar nu facem pizza doar din blat gol. Mai întâi punem sos de roșii, proaspăt, făcut de noi aici pe loc. După care așezăm peste și un strat de mozzarella, și că să fie destulă mozzarella, punem și niște bufala. Că să avem și niște cărniță, presărăm peste toată pizza frumușel niște șuncă și niște salam chorizo, iar după aia punem ciuperci porcini, măsline și rucola, că e sănătos să mănânci legume la orice masă.
Și după toate astea, băgăm pizza ta la cuptor, normal, că să se facă rumenă și gustoasă.

După ce scoatem pizza de la cuptor, vecine, începem imediat să îți pregătim comandă, că știm că îți e foame și ție și nu vrem să stai să aștepți și să fii înfometat și fără pizza. Dacă ai comandat sos sau băuturi, ne asigurăm că le punem acolo, lângă cutia de pizza, ca să ajungă toate la ține și să ai o masă completă și cum îți place ție mai mult.

Iar după, nu ne mai rămâne decât să îți urăm poftă bună.

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale este o pizza numai bună dacă îți place prosciutto crudo, pentru că are prosciutto crudo pe ea.

Prosciutto crudo este, evident, tot originară din Italia. E un tip de șuncă de porc uscată, care se servește crudă, dar există și varianta de prosciutto cotto, care e gătită. E bună, oricum, ce să mai.

Așa că dacă îți place prosciutto crudo, vecine, poți să îți dai comandă de pizza Prosciutto Crudo Artigianale, că înseamnă că o să îți placă și asta. Și dacă ne zici, noi ne apucăm imediat să o facem pentru tine.

Întâi ne apucăm să facem blatul, din aluat proaspăt pe care îl întindem bine că să iasă un blat frumos și uniform. După care începem să punem ingredientele pe el. Întâi punem sos proaspăt de roșii, făcut tot de noi, peste care așezăm și un strat de mozzarella, peste care punem și bufala, care e alt tip de mozzarella, că ne-am gândit că mozzarella e bună și că merge să punem două feluri, să fie destulă.

Și că să fie destulă brânză pe pizza, îți punem și niște brânză cu mucegai, și-ai să vezi tu ce aromă bună da la pizza. Și înainte să o băgăm la cuptor că să se facă bună, presăram pe ea cârnați afumați, roșii cherry și rucola.
După ce scoatem pizza de la cuptor, punem pe ea feliuțele de prosciutto crudo, despre care ți-am zis mai devreme.

Și la sfârșit, rămâne doar să îți punem pizza în cutie, și poate sucul, sau vinul, sau sosul, sau ce-ai mai comandat tu, și să le trimitem repejor spre ține, că ți-e foame și ție.

Poftă bună, vecine!

Pizza Bresaola Artigianale

Pizza Bresaola Artigianale

Vecine, dacă ai chef de o pizza mai finuță așa, mai de cunoscători ai pizzelor, atunci poți să dai comandă de pizza Bresaola Artigianale. Ți-ai dat și tu seama după nume că are bresaola pe ea, și asta îi da ei personalitate.

Bresaola e un muschi de vită al cărei mod de preparare este, evident, originar din Italia. E făcută așa: e sărat și lăsat la măturat timp de 2-3 luni până devine tare și prinde o culoare de roșu închis spre mov. Are un gust un pic dulceag așa, numai bun de pus pe pizza. Și dacă te interesează exact regiunea Italiei de unde vine, să știi că se numește Lombardy, și e mai în nord.

Dacă dai comandă de pizza Bresaola Artigianale, noi începem imediat să pregătim blatul, nu stăm pe gânduri.

După ce întindem aluatul bine să aibă formă de pizza, adică rotundă, începem să punem ingredientele pe el. Începem cu sosul de roșii, care e făcut din roșii proaspete, aromate, numai bune. Peste sos punem un strat sănătos de mozzarella, că mozzarella place la tot omul.

După aia punem și niște brânză brie, că nu e de ajuns un singur tip de brânză pe o pizza. Mai ales că brie e o branzica finuță, numai bună să dea aromă la fiecare mușcătura.

După aia punem niște porcini, care sunt ciuperci hribi și nu au nicio legătură cu porcul. Mai aruncăm niște roșii cherry și niște rucola, că după aia să punem frumos feliuțele de bresaola despre care am vorbit mai devreme. Și că să încheiem cum trebuie, presărăm niște fulgușori de parmezan peste toată pizza.

Și după ce facem toate astea, băgăm pizza la cuptor, normal.

După ce scoatem pizza de la cuptor, proaspătă și bună, o punem în cutia ei că să o trimitem spre ține cu colegul care face livrare la domiciliu.

Și apoi îți urăm poftă bună!

Paste

Penne Arrabbiata

Penne Arrabbiata

Pastele sunt genul de mâncare pe care le poți face și tu acasă, dar de care uneori doar îți e poftă, fără să vrei să le faci. Așa că după foarte puțin timp de cercetare a problemei, noi am găsit soluția, adică să dai comandă de paste la domiciliu. Și poți să suni la Trenta Pizza, care, chiar dacă se numește Trenta Pizza, are și paste. Că nu îți e mereu poftă de pizza, mai vrei să alternezi și tu. Și noi vrem să ne mulțumim toți vecinii.

Pastele Arrabbiata sunt un stil de paste mai clasic așa, simpluț. Adică nu au prea multe ingrediente complicate, dar nici nu au nevoie, că asta e frumusețea lor. După ce ne zici tu la telefon ce fel de paste vrei să îți pregătim, adică penne sau spaghetti, noi ne apucăm repejor să le facem, fără să pierdem timpul, că știm că ți-e foame și ție. Așa că facem un sos bun din roșii proaspete, în care punem peperoncino, usturoi proaspăt și ulei de măsline, ca apoi să îl condimentăm cu sare și piper. Și la sfârșit, pentru o aromă specială, adăugăm niște vin alb, exact atât cât trebuie.

După ce îți preparăm pastele, le punem frumos în cutiuța lor, nu pierdem timpul, ca să ajungă la tine calde și proaspete, să te bucuri de ele. Lângă ele îți punem ce ai mai comandat, de exemplu un suc rece, o bere, un desert, poate o pizza pentru altcineva. Și le împachetăm pe toate și le trimitem la tine printr-unul din băieții noștri care fac livrări la domiciliu. Iar după, tu primești comanda și te bucuri de ea uitându-te la serial. Sau poate mâncând în familie. Sau poate mâncând în timp ce pisica ta se uită insistent la tine.

Poftă bună!

Penne Carbonara

Penne Carbonara

Stii pastele Carbonara, vecine, ca sunt pastele alea pe care le cam face orice om acasa cand ii e pofta de paste. Dar mai exista si momentele alea cand iti e pofta de paste, dar nu vrei sa faci paste. Asa ca poti sa dai comanda de paste cu livrare la domiciliu de la Trenta Pizza.

Deci sa stii ca avem paste Carbonara, asa ca poti sa suni si sa ne zici “Vreau si eu o portie de paste Carbonara cu livrare la domiciliu, va rog!”. Sau poti sa dai comanda aici, online, ca merge si asa. Si daca ne zici, noi iti facem paste Carbonara.

 

Am zis noi ca toata lumea stie sa faca paste Carbonara, dar poate nu iti place sa gatesti, si atunci nu stii cum se fac, ca poate de-aia si comanzi. Si daca nu stii cum se fac, noi iti zicem aici cum le preparam noi, ca poate te intereseaza.

Intai, tu atunci cand dai comanda trebuie sa ne spui ce tip de paste vrei, ca ai de ales dintre penne si spaghete. Iar apoi, noi iti facem tipul de paste pe care l-ai ales. Dupa care le facem un sos din smantana vegetala, vin alb, ulei de masline si unt. Il condimentam, evident sau nu, cu sare si piper. Dupa ce punem sosul peste paste, adaugam peste ele si bucatele de bacon, iar deasupra, ca sa incheiem reteta armonios, adaugam parmezan ras, atat cat trebuie, sa fie numai bun.

  

Dupa ce am preparat pastele, ne asiguram ca le pregatim imediat pentru livrare, ca sa nu astepti prea mult dupa ele, si sa le mananci calde si proaspete. Si le trimitem printr-unul din baietii nostri la tine.

Si speram sa te bucuri de ele.

 

Pofta buna!

Penne Bolognese

Penne Bolognese

Uneori poate ești cu prietenii la unul din voi acasă și cineva zice “Comandăm și noi o pizza?”, doar că tu zici “Aaa, iar pizza? Am mâncat și aseară.”. Așa că poți să te uiți în meniu să îți comanzi altceva, că să mai iei o pauză de la mâncat pizza. De exemplu, poți să îți iei o porție de paste. Poate vrei să încerci paste Bolognese, că facem la comandă.

Dacă vrei să dai comandă de paste Bolognese, poți să îți alegi tu cu ce tip de paste vrei să le facem. Adică ai de ales dintre penne, care sunt alea lunguiețe așa și rotunde, cu gaură în interior și cu captele tăiate așa frumos, sau spaghetti, despre care nu credem că are rost să vorbim prea mult, că știi și tu cum arată. Sunt alea lungi din Doamna și Vagabondul, de mâncau ei din aceeași pastă, da’ de la capete diferite. Hai că știi.

Dacă nu ai mai mâncat până acum paste Bolognese, îți zicem și cum le facem, că să știi o treaba:
După ce facem pastele, punem frumos sos de roșii peste, pe care îl aromăm bine cu ulei de măsline, usturoi și vin alb (asta le dă un gust excepțional, pe cuvânt), ceapă, morcov, țelină, busuioc, puțin zăhărel, și evident că nu pot să lipsească sarea și piperul. După ce facem sosul bun de tot, punem niște carne tocată de vită și niște parmezan, fix atât cât trebuie, să adauge acolo la aromă.

După ce îți preparăm pastele și sunt calde și proaspete, le punem frumos în cutiuță lor că să îți trimitem comanda, să nu aștepți prea mult.

Deci stai liniștit, vecine, că avem noi grijă să ai și tu ce mânca atunci când toți prietenii tăi dau comandă cu livrare pizza. Nu te lăsăm noi să stai înfometat, acum poți face comandă de paste Bolognese.

Hai poftă bună!

Penne Pollo e Funghi

Penne Pollo e Funghi

Vecine, dacă ești mâncător de pizza, sunt puține zile în care nu prea ai vrea să mănânci pizza, dar se mai întâmplă și ele din când în când. Și poate ești cu grupul de prieteni atunci când se întâmplă, și cineva zice “Nu comandăm și noi o pizza?”, iar atunci tu zici “Parcă nu prea am chef de pizza azi.”. Așa că noi ne-am gândit să avem grijă de ține și în zilele alea, iar atunci când prietenii tăi sună la Trenta Pizza să dea comandă cu livrare la domiciliu de pizza, tu poți să îți comanzi o porție de paste. Paște Pollo e Funghi, de exemplu.

Când îți comanzi paste Pollo e Funghi, să știi că poți să îți alegi chiar și pastele cu care sunt făcute. Adică ai de ales dintre penne sau spaghetti. Care îți plac ție mai mult, pe alea le alegi. Și după ce ne-ai zis ce fel de paște vrei să îți preparam, noi ne apucăm de gătit, aici la noi în bucătărie. Prima dată ne apucăm de făcut puiul, pe grătar, pe fiecare parte atât cât trebuie, că să fie numai bun. Și cu ciupercile facem la fel, le gătim bine, ca să le amestecăm apoi cu pastele pe care le-am fiert și cu puiul, tăiat bucățele. Peste toate astea adăugăm sosul, pe care îl facem din smântână vegetală, unt, vin alb, și ulei de măsline, căruia îi dăm niște aromă adăugând un pic de usturoi, și pe care îl condimentăm la final cu sare, piper și pătrunjel.

După ce e totul gata, noi îți pregătim comandă și i-o dăm imediat băiatului de la livrări, că să ajungă la ține caldă și proaspătă și ca să nu aștepți prea mult.

 

Să ai poftă, vecine!

Penne Quattro Formaggi

Penne Quattro Formaggi

Pastele Quattro Formaggi sunt pentru cei cărora le place brânză, sau combinația de brânză și brânză, sau de brânză și alte trei branze, pentru că, evident, după cum le zice și numele, conțin patru tipuri de brânză. Așa că iubitorii de brânză pot face o pauză de la Pizza Quattro Formaggi și pot comandă Paște Quattro Formaggi, ca să nu se plictisească de un singur fel de mâncare cu patru brânze.

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem în sortimentul de paște Quattro Formaggi de la Trenta Pizza:

Brânză cu mucegai este un tip de brânză păstrată în anumite condiții, la o temperatură constantă, într-un mediu care îi permite să prindă gustul ăla pe care toți iubitorii de brânză îl caută. Ea poate fi servită în tot felul de forme și combinații, de la goală, simplă, cu un pahar cu vin lângă, până la presărată peste diferite mâncăruri, sau chiar adăugată ca ingredient în unele feluri de mâncare, așa cum se întâmplă cu pastele Quattro Formaggi. Șmecherie, îți dai seama.

Parmezanul este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii ăștia pun parmezan în toate felurile de mâncare, vecine. E ceva ce nu le lipsește din bucătărie. Și dacă lipsește e așa, ca și cum n-ai avea sare la masă, dacă poți să-ți imaginezi.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde provine, adică de la mama ei, de-acolo. Este cremoasă, are o culoare deschisă și e învelită într-o crustă de mucegai alb. Seamănă cu brânză Camembert, care provine din altă regiune a Franței, că francezii ăștia se pricep la brânză, nu glumă.

Iar emmentalul e emmental. Cașcavalul galben cu găuri, de l-ai mai văzut și prin desene animate, bun tare,  care provine din Elveția, mai exact din regiunea Emmental Canton Bern. Este un tip de brânză foarte popular, de-l știe mai tot omul. folosit în diferite tipuri de mâncare din toate părțile lumii.

Noi ți-am propune să serveșți pa​ste ​Quattro Formaggi cu livrare atunci când ajungi  acasă după o zi plină de tot felul. Atunci când parcă ai mânca ceva, dar nici nu ai chef să îți gătești tu ceva, și ai comanda ceva de mâncare, dar nu știi exact ce s-ar potrivi cu paharul de vin roșu pe care ți l-ai turnat.

 

Penne con Salmone

Penne con Salmone

Poate ai chef să mănânci ceva, dar nu ai chef să te chinui prea mult să prepari. Și ai da comandă de ceva, dar nu ai chef de pizza. Știi ce poți să faci, vecine? Să dai comandă de paste, că avem și de-alea. Avem șase feluri de paste, tu poți să alegi de care vrei tu. De exemplu paste con Salmone. Sunt mai finuțe așa, pentru când vrei să mănânci și tu ceva mai sofisticat, să te mai răsfeți puțin, vorba aia.

Să știi că poți să dai comandă de paste con Salmone cu livrare la domiciliu și la telefon, dacă ne suni, dar și aici, pe site, dacă nu prea ești tu cu vorbitul la telefon. Și când dai comandă să ne spui și ce fel de paste vrei să îți facem, adică să alegi dintre penne sau spaghetti. Și după ce alegi, noi ne apucăm imediat de treaba și tu nu mai ai nimic de făcut, doar să stai liniștit și să aștepți până vine mâncarea. Poți să te uiți la un episod din serialul tău preferat, sau ceva de genul.

După ce ne dai comandă de paste con Salmone, noi ne apucăm să le preparăm. Punem peste paste bucățele de somon fume, adică somon afumat, dar așa se zice în termeni mai sofisticați. După aia, punem dovlecei zucchini făcuți la grătar numai bine, să fie gustoși. Peste pastele cu somon afumat și dovlecei, punem sosul, făcut din smântână vegetală, ulei de măsline, vin alb, unt și usturoi. Condimentam totul cu sare și piper, iar apoi comandă ta e gata de livrare. Așa că o dăm băiatului care se ocupă cu livrările la domiciliu și o trimitem la ține cât mai repede, că să nu aștepți prea mult.

Poftă bună!

Salate

Salata cu Pui

Salata cu Pui

Avem grijă la noi în bucătărie și de cine nu prea simte că ar mânca pizza atunci când toți ceilalți comandă, pentru că unora nu le place pizza, sau nu prea au chef să mănânce pizza chiar atunci, pentru că suntem toți diferiți și unii vrem să mâncăm ceva, iar alții vrem să mâncăm altceva. 

Așa că pregătim o salată ​cu piept de pui, cu roșii cherry, măsline negre și crutoane, pentru care merge numai bine să dai comandă într-o zi de vară, când vrei să mănânci ceva ușor și proaspăt, ca să te simți și tu mai ușor și mai proaspăt. Sau într-o zi de iarnă, când te-ai săturat să mănânci carne de porc la toate mesele, că știm și noi cum e cu rudele. Sau în orice zi și în orice anotimp, că poate doar vrei să mănânci o salată fără niciun motiv special. E și asta posibil.

Vecine, și dacă vrei să îți iei salată de pui poate vrei să știi și cum o preparam. Deci fii atent cum stă treaba:
Pieptul de pui este preparat la grătar, lăsat câte puțin pe fiecare parte să nu se supere niciuna dintre ele și să se facă uniform, să fie numai bun. Salată verde și roșiile sunt proaspete, așa cum te-ai aștepta să fie salată verde și roșiile, iar împreună cu puiul, măslinele și crutoanele, fac un fel de mâncare sănătos și gustos. Adică tot ce ai vrea de la o salată.

Salată ​cu piept de pui este o sursă bună de vitamine, fiind astfel o alegere foarte bună atunci când ai nevoie de puțină energie și vitalitate, cum ar fi, de exemplu, în pauză de masă de la birou, printre toate întâlnirile și ședințele, semnăturile pe contracte, apelurile cu clienții, schimburile de mailuri, prezentările, deadlineurile de proiecte și brainstorming-urile. În plus, e și un mod bun de a te lăuda în față colegilor de la birou despre cum ți-ai schimbat tu regimul alimentar și ai devenit o persoană disciplinată și ceva mai deosebită: “Aaa, eu îmi dau o comandă  de salată de pui astăzi, m-am hotărât să mănânc mai sănătos.”

Tu ești fan salate de pui cu livrare la domiciliu?

Desert

Clatite cu dulceata de visine

Clatite cu dulceata de visine

Știi cum e, vecine, când îți vine poftă de clătite uneori. Dar parcă nu prea ai chef să faci tu clătite, că trebuie să te chinui să faci compoziția, după trebuie să încingi tigaia, după trebuie să pui cât trebuie în tigaie să iasă clătita perfectă, probabil multe din ele se ard, tu încerci să le întorci pe partea cealaltă prin aruncare și le scapi pe jos, ți se face cald, miroși și a prăjeală.

Așa că dacă îți e poftă de clătite mai bine dai un telefon sau câteva clickuri și le face altcineva pentru ține. Și ți le mai aduce și acasă. Și prin cineva vrem să spunem noi, că noi le facem și ți le și aducem acasă, că facem livrare la domiciliu. Așa că după o pizza sau niște paste poți să mănânci și o porție de clătite, numai să ne zici că să ți le trimitem.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Dacă îți plac clătitele clasice, din alea cu dulceață adică, noi să știi că avem. Cu dulceață de vișine, care e și dulce și acrișor, că să fie un echilibru de gusturi în clătitele tale. După ce facem clătitele frumos, pe plită, și ies așa cum trebuie, punem uniform pe ele dulceață de vișine înainte să le împachetăm că să le facem gata de mâncat. Și după aia le punem în cutiuță lor și le adăugăm la ce ai mai comandat tu de mâncare, și le trimitem către ține cu unul din băieții noștri, să ajungă repejor.

Tiramisu

Tiramisu

Fii atent, vecine, că avem Tiramisu, care e și cafeluță, și desert în acelasi timp. Da, avem la livrare Tiramisu! Așa că îți da energie dublă, că uneori știi și tu că mai avem nevoie. Că mai oboseșți de la toate responsabilitățile astea de zi cu zi. Te trezeșți dimineață, stai prin trafic, sau alergi după metrou și autobuze, ai prezentări sau examene, ai de toate. Avem fiecare responsabilitățile noastre și mai obosim și noi, că doar oameni suntem.

Deci cum ziceam, viață asta din Bucureșți mai cere niște energie, niște ceva dulce, să te mai răsfeți și tu puțin, că știi că meriți. Așa că după ce mănânci prânzul, sau cină, sau poate micul dejun, că până la urmă uneori merge o pizza și dimineață, ia-ți și o prăjiturică, așa, să te simți și tu mai bine.

Ia și citește ce bunătăți punem în Tiramisu pe care îl pregătim pentru livrare la domiciliu să ți-l aducem ție când faci o comandă de pizza acasă:
mascarpone (adică cremă de brânzică din aia bună, italiană), pișcoturi savoriadi (care îți dai seama că și astea sunt tot italiene), gălbenuș de ou pasteurizat, frișcă (frișcă-i frișcă, știi și tu ce e), vin Marsala (un vinuț italian că să îi dea un pic de aromă), ciocolată neagră, cacao, esență de vanilie, zahăr și cafea (cum am zis, că să prinzi un pic de energie, de chef de viață).

Așa că hai, vecine, mai poartă-te și tu frumos cu propria persoană și fă-ți plăcerea de a mânca un desertuț ușurel după ce mănânci o pizza sau o pastă, că să simți și tu că ai luat o masă completă.

Și că să te simți bine până la capăt, ia și o doză de suc rece și răcoritor, că doar știi că așa alunecă mâncarea cel mai bine. Și că să ai energie să continui să trăiești în Bucureșți.
Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e că și cum ai bagă bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie.

 

Că știi cum e, viața mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.

 

Avem ciocolată, avem vanilie, dar avem și o aromă mai specială așa, pentru cine s-a săturat de aromele clasice de înghețată. Adică avem Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup, înghețată cu aromă de unt de arahide. Dacă îți place înghețată și îți place untul de arahide, nu are cum să îți placă înghețată cu unt de arahide. Și are și bomboane cu unt de arahide, că să-i completeze frumos gustul și să-i dea un pic de ceva crocant.

 

Așa că așează-te relaxat și așteaptă-ți comanda cu pizza și înghețată, să te mai relaxezi și tu puțin, să simți că ți-ai acordat un pic de atenție.

 

Poftă bună, vecine!