Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Clatite cu Ciocolata

Clatite cu Ciocolata

Știi cum e, vecine, când îți vine poftă de clătite uneori. Dar parcă nu prea ai chef să faci tu clătite, că trebuie să te chinui să faci compoziția, după trebuie să încingi tigaia, după trebuie să pui cât trebuie în tigaie să iasă clătita perfectă, probabil multe din ele se ard, tu încerci să le întorci pe partea cealaltă prin aruncare și le scapi pe jos, ți se face cald, miroși și a prăjeală.

Așa că dacă îți e poftă de clătite mai bine dai un telefon sau câteva clickuri și le face altcineva pentru ține. Și ți le mai aduce și acasă. Și prin cineva vrem să spunem noi, că noi le facem și ți le și aducem acasă, că facem livrare la domiciliu. Așa că după o pizza sau niște paste poți să mănânci și o porție de clătite, numai să ne zici că să ți le trimitem.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Dacă îți plac clătitele cu ciocolată, noi avem. Și după ce facem clătitele frumos, pe plită, și ies așa cum trebuie, le ungem cu crema de ciocolată cât sunt încă fierbinți, că să se topească un pic, acolo, în interiorul lor, după care le împachetăm frumos. Și după aia le trimitem către ține împreună cu ce ai mai comandat tu, să te bucuri de masă și desertul de care îți era poftă.

 

Așa că poftă bună!

Citiți mai multe

Clatite cu Ciocolata

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

170 g 12,00 lei
1