Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Clatite cu dulceata de visine

Clatite cu dulceata de visine

Știi cum e, vecine, când îți vine poftă de clătite uneori. Dar parcă nu prea ai chef să faci tu clătite, că trebuie să te chinui să faci compoziția, după trebuie să încingi tigaia, după trebuie să pui cât trebuie în tigaie să iasă clătita perfectă, probabil multe din ele se ard, tu încerci să le întorci pe partea cealaltă prin aruncare și le scapi pe jos, ți se face cald, miroși și a prăjeală.

Așa că dacă îți e poftă de clătite mai bine dai un telefon sau câteva clickuri și le face altcineva pentru ține. Și ți le mai aduce și acasă. Și prin cineva vrem să spunem noi, că noi le facem și ți le și aducem acasă, că facem livrare la domiciliu. Așa că după o pizza sau niște paste poți să mănânci și o porție de clătite, numai să ne zici că să ți le trimitem.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Dacă îți plac clătitele clasice, din alea cu dulceață adică, noi să știi că avem. Cu dulceață de vișine, care e și dulce și acrișor, că să fie un echilibru de gusturi în clătitele tale. După ce facem clătitele frumos, pe plită, și ies așa cum trebuie, punem uniform pe ele dulceață de vișine înainte să le împachetăm că să le facem gata de mâncat. Și după aia le punem în cutiuță lor și le adăugăm la ce ai mai comandat tu de mâncare, și le trimitem către ține cu unul din băieții noștri, să ajungă repejor.

Citiți mai multe

Clatite cu dulceata de visine

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

170 g 12,00 lei
1