Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Panna Cotta

Product uit het assortiment Panna Cotta
Bucureștiul e agitat, vecine, și uneori te mai obosește și pe ține. Petreci mult prea mult timp în trafic, sau poate nu îți vine autobuzul la timp și ești în întârziere toată ziua, sau poate ești stresat cu sesiune și examene, ori cu ședințe și prezentări. Așa că după o zi petrecută în București, mai ai din când în când nevoie să vii acasă și să te îndulcești puțin. Și poți face asta cu o porție de Panna Cotta cu livrare de la Trenta Pizza.

Un de​sert tradițional italian, ușor și răcoritor, bun pentru cine vrea un de​sert care să fie răcoritor, dar care să nu fie înghețată (deși dacă vrei înghețată, să știi că avem și înghețată). Numai bun pentru un vecin care a avut o zi plină și vrea să-și mai acorde și el puțină atenție.

Așa că dacă primim un telefon de la un vecin cu poftă de Panna Cotta, noi ne apucăm imediat s-o facem, fără să mai stăm la discuții. Întâi topim zahărul în smântână fierbinte cu lapte, pe care o aromăm ușor cu un pic de rom, să-i dea ,așa, un gust deosebit, iar apoi adăugăm gelatină, că să-i dea textura și formă de budincă, pe care mai apoi o păstrăm puțin la rece, după care adăugăm zmeură și fisticul, care dau o prospețime și un contrast de gusturi, făcându-ți deșertul ceva mai fistichiu și mai zmeuriu.

În concluzie, din când în când, după ce îți potolești foamea cu o pizza, sau poate cu o porție de paste, mai gândește-te și tu la ține și răsfață-te cu un desert finuț, vecine, că uneori doar de atât e nevoie că să-ți faci ziua mai bună. Că nu pot toate zilele să fie bune, dar măcar o comandă cu livrare la domiciliu ce conține și Panna Cotta îți poate face ziua mai bună.
Citiți mai multe

smântână, zahăr, esență vanilie, lapte, rom, gelatină, zmeură congelată și fistic

Blat normal sau blat subtire? 24 cm sau 30 cm? 40 cm? Poti realiza comanda ta acum.

Helaas kan je op dit moment niet het product te bestellen