Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Penne Arrabbiata

Penne Arrabbiata

Pastele sunt genul de mâncare pe care le poți face și tu acasă, dar de care uneori doar îți e poftă, fără să vrei să le faci. Așa că după foarte puțin timp de cercetare a problemei, noi am găsit soluția, adică să dai comandă de paste la domiciliu. Și poți să suni la Trenta Pizza, care, chiar dacă se numește Trenta Pizza, are și paste. Că nu îți e mereu poftă de pizza, mai vrei să alternezi și tu. Și noi vrem să ne mulțumim toți vecinii.

Pastele Arrabbiata sunt un stil de paste mai clasic așa, simpluț. Adică nu au prea multe ingrediente complicate, dar nici nu au nevoie, că asta e frumusețea lor. După ce ne zici tu la telefon ce fel de paste vrei să îți pregătim, adică penne sau spaghetti, noi ne apucăm repejor să le facem, fără să pierdem timpul, că știm că ți-e foame și ție. Așa că facem un sos bun din roșii proaspete, în care punem peperoncino, usturoi proaspăt și ulei de măsline, ca apoi să îl condimentăm cu sare și piper. Și la sfârșit, pentru o aromă specială, adăugăm niște vin alb, exact atât cât trebuie.

După ce îți preparăm pastele, le punem frumos în cutiuța lor, nu pierdem timpul, ca să ajungă la tine calde și proaspete, să te bucuri de ele. Lângă ele îți punem ce ai mai comandat, de exemplu un suc rece, o bere, un desert, poate o pizza pentru altcineva. Și le împachetăm pe toate și le trimitem la tine printr-unul din băieții noștri care fac livrări la domiciliu. Iar după, tu primești comanda și te bucuri de ea uitându-te la serial. Sau poate mâncând în familie. Sau poate mâncând în timp ce pisica ta se uită insistent la tine.

Poftă bună!

Citiți mai multe

sos roșii, peperoncino, usturoi proaspăt, ulei măsline, vin alb, busuioc, sare și piper

Comandă online cu livrare sau cu ridicare din magazin.
Creează-ți cont de client pentru a comanda mai ușor și a beneficia de oferte exclusive.

Portie 400 g 22,00 lei
1