Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Penne Bolognese

Penne Bolognese

Uneori poate ești cu prietenii la unul din voi acasă și cineva zice “Comandăm și noi o pizza?”, doar că tu zici “Aaa, iar pizza? Am mâncat și aseară.”. Așa că poți să te uiți în meniu să îți comanzi altceva, că să mai iei o pauză de la mâncat pizza. De exemplu, poți să îți iei o porție de paste. Poate vrei să încerci paste Bolognese, că facem la comandă.

Dacă vrei să dai comandă de paste Bolognese, poți să îți alegi tu cu ce tip de paste vrei să le facem. Adică ai de ales dintre penne, care sunt alea lunguiețe așa și rotunde, cu gaură în interior și cu captele tăiate așa frumos, sau spaghetti, despre care nu credem că are rost să vorbim prea mult, că știi și tu cum arată. Sunt alea lungi din Doamna și Vagabondul, de mâncau ei din aceeași pastă, da’ de la capete diferite. Hai că știi.

Dacă nu ai mai mâncat până acum paste Bolognese, îți zicem și cum le facem, că să știi o treaba:
După ce facem pastele, punem frumos sos de roșii peste, pe care îl aromăm bine cu ulei de măsline, usturoi și vin alb (asta le dă un gust excepțional, pe cuvânt), ceapă, morcov, țelină, busuioc, puțin zăhărel, și evident că nu pot să lipsească sarea și piperul. După ce facem sosul bun de tot, punem niște carne tocată de vită și niște parmezan, fix atât cât trebuie, să adauge acolo la aromă.

După ce îți preparăm pastele și sunt calde și proaspete, le punem frumos în cutiuță lor că să îți trimitem comanda, să nu aștepți prea mult.

Deci stai liniștit, vecine, că avem noi grijă să ai și tu ce mânca atunci când toți prietenii tăi dau comandă cu livrare pizza. Nu te lăsăm noi să stai înfometat, acum poți face comandă de paste Bolognese.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe

sos roșii, carne tocată de vită, ulei măsline, usturoi, vin alb, ceapă, morcov, țelină, busuioc, parmezan, zahăr, sare și piper

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 27,00 lei
1