Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Comandă online

Penne Carbonara

Penne Carbonara

Stii pastele Carbonara, vecine, ca sunt pastele alea pe care le cam face orice om acasa cand ii e pofta de paste. Dar mai exista si momentele alea cand iti e pofta de paste, dar nu vrei sa faci paste. Asa ca poti sa dai comanda de paste cu livrare la domiciliu de la Trenta Pizza.

Deci sa stii ca avem paste Carbonara, asa ca poti sa suni si sa ne zici “Vreau si eu o portie de paste Carbonara cu livrare la domiciliu, va rog!”. Sau poti sa dai comanda aici, online, ca merge si asa. Si daca ne zici, noi iti facem paste Carbonara.

 

Am zis noi ca toata lumea stie sa faca paste Carbonara, dar poate nu iti place sa gatesti, si atunci nu stii cum se fac, ca poate de-aia si comanzi. Si daca nu stii cum se fac, noi iti zicem aici cum le preparam noi, ca poate te intereseaza.

Intai, tu atunci cand dai comanda trebuie sa ne spui ce tip de paste vrei, ca ai de ales dintre penne si spaghete. Iar apoi, noi iti facem tipul de paste pe care l-ai ales. Dupa care le facem un sos din smantana vegetala, vin alb, ulei de masline si unt. Il condimentam, evident sau nu, cu sare si piper. Dupa ce punem sosul peste paste, adaugam peste ele si bucatele de bacon, iar deasupra, ca sa incheiem reteta armonios, adaugam parmezan ras, atat cat trebuie, sa fie numai bun.

  

Dupa ce am preparat pastele, ne asiguram ca le pregatim imediat pentru livrare, ca sa nu astepti prea mult dupa ele, si sa le mananci calde si proaspete. Si le trimitem printr-unul din baietii nostri la tine.

Si speram sa te bucuri de ele.

 

Pofta buna!

Citiți mai multe

smântână vegetală, bacon, parmezan, vin alb, ulei măsline, unt, sare și piper

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 27,00 lei
1