Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Penne con Salmone

Penne con Salmone

Poate ai chef să mănânci ceva, dar nu ai chef să te chinui prea mult să prepari. Și ai da comandă de ceva, dar nu ai chef de pizza. Știi ce poți să faci, vecine? Să dai comandă de paste, că avem și de-alea. Avem șase feluri de paste, tu poți să alegi de care vrei tu. De exemplu paste con Salmone. Sunt mai finuțe așa, pentru când vrei să mănânci și tu ceva mai sofisticat, să te mai răsfeți puțin, vorba aia.

Să știi că poți să dai comandă de paste con Salmone cu livrare la domiciliu și la telefon, dacă ne suni, dar și aici, pe site, dacă nu prea ești tu cu vorbitul la telefon. Și când dai comandă să ne spui și ce fel de paste vrei să îți facem, adică să alegi dintre penne sau spaghetti. Și după ce alegi, noi ne apucăm imediat de treaba și tu nu mai ai nimic de făcut, doar să stai liniștit și să aștepți până vine mâncarea. Poți să te uiți la un episod din serialul tău preferat, sau ceva de genul.

După ce ne dai comandă de paste con Salmone, noi ne apucăm să le preparăm. Punem peste paste bucățele de somon fume, adică somon afumat, dar așa se zice în termeni mai sofisticați. După aia, punem dovlecei zucchini făcuți la grătar numai bine, să fie gustoși. Peste pastele cu somon afumat și dovlecei, punem sosul, făcut din smântână vegetală, ulei de măsline, vin alb, unt și usturoi. Condimentam totul cu sare și piper, iar apoi comandă ta e gata de livrare. Așa că o dăm băiatului care se ocupă cu livrările la domiciliu și o trimitem la ține cât mai repede, că să nu aștepți prea mult.

Poftă bună!

Citiți mai multe

somon fume, smântână vegetală, dovlecei zucchini, usturoi, ulei măsline, vin alb, unt, sare și piper

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 33,00 lei
1