Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Penne Pollo e Funghi

Penne Pollo e Funghi

Vecine, dacă ești mâncător de pizza, sunt puține zile în care nu prea ai vrea să mănânci pizza, dar se mai întâmplă și ele din când în când. Și poate ești cu grupul de prieteni atunci când se întâmplă, și cineva zice “Nu comandăm și noi o pizza?”, iar atunci tu zici “Parcă nu prea am chef de pizza azi.”. Așa că noi ne-am gândit să avem grijă de ține și în zilele alea, iar atunci când prietenii tăi sună la Trenta Pizza să dea comandă cu livrare la domiciliu de pizza, tu poți să îți comanzi o porție de paste. Paște Pollo e Funghi, de exemplu.

Când îți comanzi paste Pollo e Funghi, să știi că poți să îți alegi chiar și pastele cu care sunt făcute. Adică ai de ales dintre penne sau spaghetti. Care îți plac ție mai mult, pe alea le alegi. Și după ce ne-ai zis ce fel de paște vrei să îți preparam, noi ne apucăm de gătit, aici la noi în bucătărie. Prima dată ne apucăm de făcut puiul, pe grătar, pe fiecare parte atât cât trebuie, că să fie numai bun. Și cu ciupercile facem la fel, le gătim bine, ca să le amestecăm apoi cu pastele pe care le-am fiert și cu puiul, tăiat bucățele. Peste toate astea adăugăm sosul, pe care îl facem din smântână vegetală, unt, vin alb, și ulei de măsline, căruia îi dăm niște aromă adăugând un pic de usturoi, și pe care îl condimentăm la final cu sare, piper și pătrunjel.

După ce e totul gata, noi îți pregătim comandă și i-o dăm imediat băiatului de la livrări, că să ajungă la ține caldă și proaspătă și ca să nu aștepți prea mult.

 

Să ai poftă, vecine!

Citiți mai multe

piept pui, ciuperci, smântână vegetală, usturoi, unt, vin alb, ulei măsline, pătrunjel, sare și piper

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 27,00 lei
1