Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Beyond Meat Vegana

Pizza Beyond Meat Vegana

Poate ești vecin vegan, sau poate că ții post, sau poate că nu ți se aplică niciuna din cele menționate, doar că ești pur și simplu un om deschis la lucruri noi și ai zis să încerci și tu o pizza vegană, că cine știe, poate îți place. Sau poate nu. Dar n-ai de unde să știi dacă nu guști.

Doar că vrei să știi mai multe despre pizza asta vegană înainte să o comanzi, ca să știi și tu în ce te bagi.

 

După ce scrii pe Google “comandă pizza vegană” sau “pizza vegană bucurești”, ajungi aici, la noi pe site și vezi Pizza Beyond Meat Vegană care parcă sună bine, dar ai vrea să știi mai multe despre ea, așa că citești textul ăsta.

 

Blatul de pizza e blat de pizza, adică bun și proaspăt și tradițional și vegan. Tu poți să alegi ce fel de blat vrei și dacă dai comandă cu livrare la telefon, și dacă dai pe site. Chiar și dacă dai comandă cu ridicare din magazin. Adică ai de ales dintre blat subțire, așa cum se face el în mod tradițional în Italia, acasă la el, acolo, sau poți să alegi blat normal, care e mai grosuț și mai pufos, că poate așa îți place ție și nu te judecă nimeni pentru asta. Sau blat integral.

 

Deci după ce alegi blatul, noi ne apucăm să-l frământăm și să-l întindem frumos, după care punem pe el brânză vegetală de la Viofast, sos de roșii proaspăt, Beyond Meat (care e carne care nu e carne dar are gust de carne), ciuperci porcini, anghinare, ardei proaspăt, roșii cherry și rucola.

O băgăm frumușel la cuptor și așteptăm să se facă și miroase bine la noi în bucătărie. Și după o scoatem din cuptor și o băgăm atent în cutie și o trimitem către tine cu băiatul de la livrare, ca să miroasă bine și la tine. Și băiatul nostru vine repede ca să nu se răcească. Și dupa tu desfaci pizza.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii, Beyond Meat, ciuperci porcini, carciofi (anghinare), ardei gras proaspat, rosii cherry si rucola.

Pizza de post.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1