Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Bresaola Artigianale

Pizza Bresaola Artigianale

Vecine, dacă ai chef de o pizza mai finuță așa, mai de cunoscători ai pizzelor, atunci poți să dai comandă de pizza Bresaola Artigianale. Ți-ai dat și tu seama după nume că are bresaola pe ea, și asta îi da ei personalitate.

Bresaola e un muschi de vită al cărei mod de preparare este, evident, originar din Italia. E făcută așa: e sărat și lăsat la măturat timp de 2-3 luni până devine tare și prinde o culoare de roșu închis spre mov. Are un gust un pic dulceag așa, numai bun de pus pe pizza. Și dacă te interesează exact regiunea Italiei de unde vine, să știi că se numește Lombardy, și e mai în nord.

Dacă dai comandă de pizza Bresaola Artigianale, noi începem imediat să pregătim blatul, nu stăm pe gânduri.

După ce întindem aluatul bine să aibă formă de pizza, adică rotundă, începem să punem ingredientele pe el. Începem cu sosul de roșii, care e făcut din roșii proaspete, aromate, numai bune. Peste sos punem un strat sănătos de mozzarella, că mozzarella place la tot omul.

După aia punem și niște brânză brie, că nu e de ajuns un singur tip de brânză pe o pizza. Mai ales că brie e o branzica finuță, numai bună să dea aromă la fiecare mușcătura.

După aia punem niște porcini, care sunt ciuperci hribi și nu au nicio legătură cu porcul. Mai aruncăm niște roșii cherry și niște rucola, că după aia să punem frumos feliuțele de bresaola despre care am vorbit mai devreme. Și că să încheiem cum trebuie, presărăm niște fulgușori de parmezan peste toată pizza.

Și după ce facem toate astea, băgăm pizza la cuptor, normal.

După ce scoatem pizza de la cuptor, proaspătă și bună, o punem în cutia ei că să o trimitem spre ține cu colegul care face livrare la domiciliu.

Și apoi îți urăm poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos roșii, bresaola, brie, rucola, roșii cherry, ciuperci porcini și parmezan fulgi

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1