Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa este un stil clasic de pizza care provine din bucătăria italiană, dar la care noi am adăugat și un pic din gustul Trenta Pizza, că să-i dăm o aromă de pizza mai cu personalitate.

Acum este momentul să dai comandă de pizza Capricciosa. Poate că îți place blatul mai subțire, clasic, sau poate că îți place blatul mai pufos. Nu e nicio grijă, că noi avem din fiecare, să mulțumească pe toată lumea.

Așa că întindem aluatul frumos, uniform, că să iasă un blat așa cum trebuie, pe placul vecinilor care comandă pizza Capricciosa, iar apoi punem frumos peste el niște sos făcut cu roșii proaspete și ulei de măsline, la care adăugăm piper alb, oregano și busuioc, că să-i dea o aromă mai specială.

Peste sosul de roșii așezăm o pătură groasă de mozzarella rasă peste care aruncăm felii de salam chorizo, ciuperci proaspete și bune, și pieptul de pui, pe care îl pregătim bine la grătar înainte, după care îl tăiem în bucățele și îl aruncăm frumos peste toată pizza. În final punem și niște fâșii de ardei gras proaspăt, că să completeze gustul de legume cum trebuie.

La sfârșit băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună, să placă la tot omul. Imediat după, pregătim pizza Capricciosa de livrare, că să nu pierdem timp și să ajungă proaspătă și caldă acasă la vecinii noștri, care o așteaptă cu nerăbdare că să poată să dea drumul la serial. 

Așa că după ce ajunge, fă un pic de loc pe măsuță din sufragerie și desfă berea sau sucul pe care le-ai comandat, deschide televizorul, sau ce știi tu că faci după ce ajunge pizza. Numai bine, că în acest timp ajunge și pizza la temperatura care trebuie, că să nu frigă prea tare și să sufli dup-aia și în iaurt. Apoi ai grijă să pui sos uniform pe toată pizza, să ajungă pentru fiecare felie fix cât este nevoie.

Asta înseamnă să te bucuri de livrare de pizza Capricciosa.Poftă bună!

 

 

Citiți mai multe

mozzarella, sos roșii, piept de pui, salam chorizo, ardei gras și ciuperci proaspete

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1