Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Classica

Pizza Classica

Pizza Classica e o pizza clasică, vecine, că de aia se numește așa. Adică nu are ea prea multe inovații, ci are ingredientele de baza pentru o pizza. Că uneori nu ai chef să încerci nimic nou și vrei să mergi la sigur cu ce știi tu că îți place. Așa că atunci îți dai comandă de pizza Classica de la Trenta Pizza.

Știi cum facem noi pizza Classica. Știi că întâi trebuie să ne spui ce fel de blat vrei, dacă vrei să fie subțirel sau grosuț și să ne spui că mărime să fie, adică dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm. Că e important să știm asta când preparam pizza pentru livrare la domiciliu.

Și știi și tu că după ce facem blatul și îl întindem frumos începem să punem ingredientele pe el. Adică punem sosul făcut din roșii proaspete pe toată pizza. Și peste sosul de roșii proaspete, punem un strat de mozzarella numai bun, să se întindă la fiecare mușcătura. Și evident că știi că după aia tăiem feliuțe nici prea subțiri, nici prea groase de șuncă, iar apoi le punem tot pe pizza ta, acolo peste mozzarella. Și normal că știi că la sfârșit, înainte să punem pizza în cuptor, aruncăm pe ea măsline și ciuperci proaspete. Știi și tu, așa că nu are rost să îți mai spunem.

Și după ce îți scoatem pizza de la cuptor, o punem acolo în cutiuța ei pe care o să ți-o aducă băiatul care face livrare de pizza la domiciliu. Și de obicei mai iei și un sos sau o bere rece sau un suc rece sau un desert, sau ce mai iei tu. Așa că îți punem și astea acolo, lângă pizza, în pachețel. Și după vine băiatul de la Trenta Pizza la ține și îți aduce comanda, și după aia tu mănânci.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, sunca porc, masline negre si ciuperci proaspete

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1