Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Diavola

Pizza Diavola

Dacă dai comandă de pizza Diavola, vecine, înseamnă că vrei să mănânci o pizza cu mozzarella și niște cărniță, și că nu prea ai chef de legume. Sunt legumele bune și sănătoase, dar uneori îți cere sufletul să mănânci o pizza cu carne și brânză și să pui sos peste și aia e.

Când ne suni să dai comandă la domiciliu de pizza Diavola, să nu uiți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre mărime de 24 de cm, pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, și de 40 de cm, pentru patru persoane. Și să ne mai zici și cât de gros să fie blatul, că noi putem să îți facem și blat subțirel, adică din ăla clasic, sau putem să îți facem blat mai pufos așa, dacă preferi tu cu mai multă pâinică.

Și după ce ne zici, noi îl facem fix așa cum ne-ai cerut tu. După aia îl întindem frumușel pe masă că să începem să punem ingredientele pe el. Prima dată, puntem pe blat sosul făcut de noi din roșii proaspete, și îl întindem așa bine peste tot, să fie uniform. Peste sosul de roșii, punem o păturică de mozzarella, că mozzarella e esențială când e vorba de pizza. Peste mozzarella, punem salam chorizo și cârnați afumați, tăiate feliuțe, așa, frumos. Și la sfârșit punem și niște peperoncino, că să fie puțin picant. Doar puțin. Bine, poți să ne spui că vrei fără peroncino.

Și după ce am așezat pe blatul tău de pizza toate ingredientele, îl băgăm la cuptor să se coacă frumușel și să devină pizza în adevăratul sens al cuvântului.

Apoi, când se face pizza, o scoatem din cuptor și o punem repejor în cutia ei de pizza, ca să o trimitem către ține și să nu întârzie prea mult, că ți-e foame și ție, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, cârnati si peperoncino

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1