Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale e așa, că o degustare de brânzeturi fine, dar sub formă de comandă de pizza.

E o combinație de tot felul de brânze bune pe un blat proaspăt. Și ca să nu rămâi în dilemă, vecine, îți explicăm și cum pregătim pizza Formaggi Artigianale pentru livrare.

Întâi pregătim blatul dintr-un aluat proaspăt pe care îl întindem frumos să ia formă rotunjoară și frumoasă. Iar după ce pregătim blatul îți punem cele mai bune brânze pe care le avem.

Prima dată punem brânză cu mucegai, care e un tip de brânză care are mucegai pentru că așa e ea bună și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, ca să prindă gustul ăla finuț. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, că să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, că să se simtă aromă aia, să-i dea ceva mai aparte.

Peste brânză cu mucegai punem mozzarella, pe care n-ai cum să n-o știi, e brânză aia care face pizza să se întindă așa frumos atunci când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi!

Și pe lângă mozzarella asta, mai punem și mozzarella bufala, care e făcută din lapte de bivoliță mediteraneană. Cu cât mai multă mozzarella pe pizza, cu atât mai bine.

Și în final punem parmezanul, care este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii folosesc parmezan în toate felurile de mâncare. Le dăm și noi dreptate, că e bun.

Și că să fie toate gusturile asortate cum trebuie, peste toate brânzele astea punem boabe de struguri și bucăți de nucă.

Imediat după ce scoatem pizza Formaggi Artigianale din cuptor, o pregătim frumușel să ajungă la ține, să nu ai de așteptat prea mult. Până ajungem noi poți să îți pui un pahar de vin, că merge.

Poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, bufala, brânză cu mucegai, parmezan fulgi, smântână vegetală, nuci și struguri

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1