Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Hawaiana

Pizza Hawaiana

Vecine, dacă ai chef să mănânci pizza dar vrei ceva puțin mai diferit, noi credem că avem exact ce îți trebuie. Ai gustat vreodată pizza Hawaiană? Că dacă nu, poți să dai comandă cu livrare de pizza Hawaiană la noi. Și dacă vrei să știi mai multe despre pizza Hawaiană, îți explicăm noi acum cum stă treaba cu ea.

Pizza Hawaiană e pizza aia care are bucățele de ananas pe ea, despre care se ceartă lumea pe internet, că zic unii că nu le place ananasul pe pizza. Dar au încercat ei ananas pe pizza, că să poată să-și dea cu părerea? Nu mai bine comanzi o pizza cu ananas pe ea că să vezi dacă îți place pizza cu ananas sau nu? Știi ce zicem, nu? 
Pe lângă ananas, punem pe ea un strat de mozzarella, să se întindă frumușel când muști din fiecare felie. Și îți dai seama că punem și sos făcut din roșii proaspete, că altfel nu se poate, felii de șuncă, și porumb.

Înainte să dai comandă de pizza Hawaiană, să știi că poți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre două feluri, adică dintre blat subțire, din ăla clasic, și blat pufos, dacă îți place ție cu mai multă painica.
Și după ce ne zici, orice fel de blat ai ales, noi l-am făcut fără nicio problemă. Și după ce terminăm de pus ingredientele pe el, îl băgăm frumos la cuptor, ca să se transforme din blat cu ingrediente pe el în pizza bună și caldă, care miroase frumos și te face să abia aștepți să iei prima mușcătură.

Și după aia pregătim pizza, o aranjăm frumos în cutie și o trimitem spre ține cu unul din băieții noștri specializat în livrare la domiciliu, care o să vină la ține cât de repede poate, să nu stai prea mult înfometat. Să nu uiți când ne suni să ne spui dacă vrei și ceva rece de băut sau un sos, că ai văzut ce rău e când mănânci pizza și n-ai și tu din ce să mai bei după fiecare felie.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, ananas, sunca porc si porumb

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1