Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza Margherita e o pizza de bază, simpluță așa, vecine. Poți să o comanzi așa cum e, adică doar cu sos de roșii și mozzarella, sau poți să îți faci propria pizza, după rețeta ta, așa cum crezi tu în sufletul tău că e o pizza perfectă. Noi avem multe pizza în meniu, dar poate cine șție, îți place ție o combinație specială de ingrediente la care nu ne-am gândit noi.

Așa că dacă vrei să dai comandă cu livrare la domiciliu de pizza făcută de propria ta minte, poți să suni la noi, sau să dai aici, comandă online, că ne-am modernizat și noi.

Să știi că pe lângă ingrediente, poți să îți alegi chiar și ce fel de blat vrei la pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire, din ăla clasic așa cum au făcut italienii prima dată la pizza, dau din ăla mai grosuț, că poate îți place ție mai mult așa. După care poți să îți alegi și ce mărime să aibă pizza ta, că poate vrei să mănânci mai puțină, dar poate vrei să mănânci mai multă, sau să îți ajungă și până mai târziu, că știi cum te bucuri când ți se face foame și după îți aminteșți: “Aaa, stai că mai aveam niște felii de pizza rămase!”.

Așa că poți să îți alegi dintre pizza cu diametrul de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm.

După ce îți facem blatul așa cum l-ai cerut, noi începem să punem ingredientele pe el. Adică întâi punem sosul de roșii, care e făcut din roșii proaspete, iar după aia punem un strat de mozzarella. Și peste sosul de roșii și mozzarella, punem ce îți mai poftește ție inima. Poți să pui orice. Chiar orice. Adică ardei gras, ardei iute, ciuperci, porumb, măsline negre, ceapă roșie, ananas, piept de pui, șuncă, salam chorizo, bacon, cârnați, brânză, cășcaval afumat, capere, rucola, brie, mozzarella (care e deja pe pizza dar tu poate vrei mai multă, cine șție), ton, somon, brânză cu mucegai, prosciutto crudo, mozzarella di bufala, sau parmezan Grana Padano. Ți-am zis noi că ai de unde alege.

După ce ne zici ce mai vrei pe pizza ta, noi le punem frumușel acolo, și după o băgăm la cuptor, să se facă rumenă și bună de mâncat în față televizorului.

Și după aia o pregătim de livrare la domiciliu, adică o punem în cutie și o dăm unuia din băieții noștri că să ți-o aducă cât mai repede, să nu stai înfometat prea mult.

Hai poftă bună, ne mai auzim!

Citiți mai multe

mozzarella și sos de roșii

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1