Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Margherita Artigianale

Pizza Margherita Artigianale

Să știi că pizza Margherita Artigianale este o pizza simplă, dar în același timp sofisticată, vecine. Că e pentru oamenii care știu că nu îți trebuie neapărat o multitudine de ingrediente că să apreciezi o pizza bună, și cărora nu le place prea multă aglomerație de gusturi. Tot ce trebuie e să ai ingredientele care trebuie, alea proaspete, adică, de calitate.

Și dacă te hotărăști să dai comandă de pizza Margherita Artigianale, poți să ne zici nouă, că facem livrare de pizza la domiciliu. Tot ce trebuie să faci e să ne dai un telefon sau să dai comandă online, aici pe site.

După ce ne spui că vrei Margherita Artigianale, noi ne apucăm imediat să o facem.

Întâi facem blatul, adică întindem aluatul bine, să fie numai bun. După ce blatul este perfect, adăugăm pe el ingredientele de pizza. Primul ingredient pe care îl punem e sosul de roșii, pe care îl preparam din roșii proaspete, că știi că așa e cel mai bun. Peste sosul de roșii punem întâi un strat de mozzarella, că mozzarella e un ingredient esențial pentru orice iubitor de pizza. Și că să fim siguri că nu e prea puțină mozzarella pe pizza ta, mai adăugăm și bufala, care e tot mozzarella doar că vine dintr-o altă parte a Italiei. Și mozzarella e cea mai bună în combinație cu niște roșii proaspete, așa că aruncăm peste pizza ta și niște roșii cherry, ca să fie numai bună.

După ce am aranjat toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună, că să putem imediat după să o trimitem către ține.

Când scoatem pizza Margherita Artigianale din cuptor încheiem cu niște busuioc, așa, pentru aromă. Apoi îți pregătim imediat comanda, că să nu ne aștepți prea mult, că poate îți e foame și ție. Poate ai mai comandat un suc sau o bere rece, sau poate ți-ai luat un desertuț, ceva. Noi ți le aranjăm pe toate frumos, acolo, că să ai o masă completă, să fii fericit, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

mozzarella, sos de rosii, bufala, busuioc proaspat si rosii cherry

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1