Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Pepperoni Vegana

Pizza Pepperoni Vegana

Vecinii noștri vegani, vecinii noștri care țin post, vecinii noștri care vor sa încerce lucruri noi. Toți vecinii noștri pot să se bucure de pizza vegană.

Ne-am gândit și noi un pic, așa, că nu poți să privezi omul de bucuria salamului picant, chiar dacă a decis că nu vrea să mănânce carne. Și cu brânza la fel. Cum să renunți la brânză? Nu se poate așa ceva.

Trebuie să ai ce mânca la un serial duminică seara, ca tot omul.

 

Deci, vecine, dacă vrei Pizza Pepperoni Vegană cu livrare la domiciliu, apelezi la noi și se rezolvă. Poți să suni, poți să dai comandă pe site, poți să alegi comandă cu ridicare din magazin dacă ai chef de o plimbare. Cum vrei tu.

Când dai comandă de pizza, trebuie să spui întâi de care blat vrei. Poți să alegi blat subțire sau normal, adică prin normal vrem să spunem un pic mai gros decât blatul subțire. Și pe lângă asta, dacă îți place mai mult blatul integral, avem și opțiunea asta. Tu trebuie doar să ne anunți.

 

După ce ai stabilit ce blat vrei și ai ales că vrei Pizza Pepperoni Vegană și ai dat comanda, noi ne apucăm să o facem, normal. Nu mai stăm la discuții.

Facem blatul, îl întindem frumos, după care începem să punem ingredientele pe el. Adică punem  brânză Viofast 100% vegetală, sos proaspăt de roșii și salam ușor picant Verdino.

Băgăm pizza la cuptor și așteptăm să se facă numai bună. După care o scoatem, o băgăm în cutiuța ei și o dăm băiatului de la livrare, ca să ajungă la tine cât mai repede, caldă si proaspătă. Și să te bucuri de ea alături de ceva bun și rece de băut.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii si salam vegetal usor picant Verdino.

Pizza de post.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1