Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Comandă online

Pizza Pescara Artigianale

Pizza Pescara Artigianale

Pizza Pescara Artigianale e mai specială de fel. Pentru că nu e o pizza ca orice altă pizza, ci e o pizza cu pește. Dacă nu-ți place peștele, nu-ți place, dar dacă îți place peștele, îți place. 

Și dacă te întrebi ce gust ar avea pizza cu peste, probabil e și cum ai lua cină cu Mică Sirenă în timp ce va uitați la serial.

Poate ai intrat aici pe site cu gândul să-ți comanzi o pizza normală, că de obicei și cumva ai ajuns aici și citești despre pizza Pescara Artigianale de la Trenta Pizza și nu știi sigur dacă să dai comandă cu livrare la domiciliu pe care o dai de obicei sau să mai încerci și tu ceva nou.

Dar dacă nu încerci ceva nou acum, atunci când, vecine? Tre’ să te mai răsfeți și tu din când în când, să mai încerci experiențe noi!

Dacă tot nu ești hotărât, hai că îți spunem și cum preparam pizza Pescara Artigianale:
Mai întâi facem blatul, așa cum știm noi mai bine (și știm bine, că de aia facem pizza). După ce facem blatul numai bun, începem să punem ingredientele pe el. Prima dată punem sos alb, frumos, pe toată suprafață blatului. După aia punem mozzarella, că să lege toate gusturile așa cum trebuie. Peste mozzarella vine și tonul. Exact atât cât trebuie. Urmează roșiile cherry și ceapă roșie proaspete, după care punem caperele. După care, băgăm pizza ta la cuptor și așteptăm până se face și arată că și cum așteaptă să fie mâncată. Mmm!

La sfârșit, scoatem pizza din cuptor, adăugăm sardinele, somonul afumat, pătrunjelul și cimbrul ca să o condimentăm cum trebuie pentru gustul final, o lăsăm putin să se liniștească, o băgăm în cutie ca să ajungă la ține în siguranță, îți pregătim comandă pentru livrare, îți punem și băutură rece și sosul pe care le-ai comandat, trimitem comandă către ține și îți urăm poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos alb, somon fume, sardine file, ton, roșii cherry, capere, ceapă roșie, pătrunjel și cimbru

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1