Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Comandă online

Pizza Picantina

Pizza Picantina

Dacă ai căutat “pizza la domiciliu bucurești picantina” pe Google și așa ai ajuns aici, atunci ai noroc, pentru că noi avem pizza Picantina și livrăm la domiciliu în București.

Pizza Picantina e o pizza picantă, dar nu picantă-picantă-picantă că să nu poți să o mănânci, e picantă mai cu bun simt, iar dacă vrei să o faci picantă-picantă din picantă, atunci poți să dai comandă și de sos picant și să îl pui peste ea.

Vecinii care comandă pizza Picantina de la Trenta au de ales dintre blat clasic, adică subțire, așa cum îl fac acolo în Italia, unde au inventat pizza, sau blat gros, dacă preferă ei așa. Și mai au de ales și între mărimile de blat, că noi avem trei mărimi, că să mulțumim pe oricine dă comandă cu livrare la domiciliu.

După ce se fac toate alegerile astea, noi pregătim blatul așa cum știm mai bine, că să punem apoi ingredientele de pizza pe el.

Prima dată întindem fără să ne zgarcim sos făcut din roșii proaspete pe tot blatul, peste care punem un strat de mozzarella numai bună. Peste astea punem salam chorizo și cârnați afumați, că să avem și niște cărniță, că merge. Și că să fie numai bună și să placă la tot omul, punem niște cașcaval afumat și niște brânză cu mucegai. Iar la sfârșit, normal că punem niște ardei iute, că vorbim aici de pizza Picantina.

După ce îți facem pizza numai bună, o ținem la cuptor cât să se facă perfect, după care o pregătim să o trimitem la ține acasă cu unul dintre băieții noștri de la livrare de pizza. Și după aia tu trebuie doar să aștepți să ajungă. Vezi și tu ce faci cât aștepți, că să treacă timpul mai repede, uită-te la un filmuleț amuzant pe net.

Poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, jalapeno, cârnati, cascaval afumat si brânza cu mucegai

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1