Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale este o pizza numai bună dacă îți place prosciutto crudo, pentru că are prosciutto crudo pe ea.

Prosciutto crudo este, evident, tot originară din Italia. E un tip de șuncă de porc uscată, care se servește crudă, dar există și varianta de prosciutto cotto, care e gătită. E bună, oricum, ce să mai.

Așa că dacă îți place prosciutto crudo, vecine, poți să îți dai comandă de pizza Prosciutto Crudo Artigianale, că înseamnă că o să îți placă și asta. Și dacă ne zici, noi ne apucăm imediat să o facem pentru tine.

Întâi ne apucăm să facem blatul, din aluat proaspăt pe care îl întindem bine că să iasă un blat frumos și uniform. După care începem să punem ingredientele pe el. Întâi punem sos proaspăt de roșii, făcut tot de noi, peste care așezăm și un strat de mozzarella, peste care punem și bufala, care e alt tip de mozzarella, că ne-am gândit că mozzarella e bună și că merge să punem două feluri, să fie destulă.

Și că să fie destulă brânză pe pizza, îți punem și niște brânză cu mucegai, și-ai să vezi tu ce aromă bună da la pizza. Și înainte să o băgăm la cuptor că să se facă bună, presăram pe ea cârnați afumați, roșii cherry și rucola.
După ce scoatem pizza de la cuptor, punem pe ea feliuțele de prosciutto crudo, despre care ți-am zis mai devreme.

Și la sfârșit, rămâne doar să îți punem pizza în cutie, și poate sucul, sau vinul, sau sosul, sau ce-ai mai comandat tu, și să le trimitem repejor spre ține, că ți-e foame și ție.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, bufala, prosciutto crudo, branza cu mucegai, carnati afumati, rosii cherry si rucola

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1