Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi e o pizza care nu se încurcă cu ingrediente prea complicate. Ei îi place să fie o pizza mai simplă așa, fără prea multe arome amestecate. Unora le place pizza mai simpluță, și noi vrem să mulțumim pe toată lumea, vecine. Ce lume ar fi aia în care am mânca toți același tip de pizza?

Dacă vrei să dai comandă de pizza Prosciutto Funghi cu livrare la domiciliu, trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă, că să știm și noi după aia cum îl facem să fie pe placul tău. Adică trebuie să alegi dintre blat subțire, din ăla clasic ca la italieni, sau blat mai gros, că dacă pizza vine din italia nu zice nimeni că nu putem să mai facem și noi modificări la ea după cum ne place. Și după ce ai ales tipul de blat, trebuie să alegi și cât de mare să fie, că să știm cum îl întindem. Adică trebuie să alegi dintre diametru de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm, care e cel mai mare.

După ce ți-ai ales blatul și ne-ai spus exact cum îl vrei, noi așa îl facem. Și după aia începem să punem ingredientele pe el. Adică punem prima dată sos făcut din roșii proaspete. Și peste sosul de roșii punem un strat de mozzarella, numai bună să se întindă frumușel când muști din pizza. După adăugăm feliile de șuncă, peste care aruncăm și niște ciuperci proaspete. Și gata, după băgăm pizza în cuptor.

După ce scoatem pizza din cuptor, o pregătim repejor să i-o dăm băiatului care face livrări, să vină la ține acasă ca să nu te ținem prea mult înfometat.

Hai poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, 2 x sunca porc si 2 x ciuperci proaspete

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1