Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Quattro Formaggi

Quattro Formaggi

Vecine, dacă ești iubitor de brânză noi îți recomandăm pizza Quattro Formaggi. Că are nu unul, nu două, nu trei, ci patru tipuri de brânză!

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem pe cea mai bună pizza Quattro Formaggi.

Brânză cu mucegai e un tip de brânză care are mucegai intenționat, și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, că să prindă gustul ăla bun. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, ca să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, ca să se simtă finețea aia de brânză, știi tu despre ce vorbim.

Mozzarella o știi, e brânza aia care face pizza să se întindă așa frumos, și leagă toate ingredientele împreună să fie în armonie când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi! A fost chiar declarată specialitate tradițională de Uniunea Europeană.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde vine, adică de la mama ei, de-acolo. E moale și cremoasă și e învelită într-o crustă de mucegai alb, care îi da un gust mai deosebit. Dacă nu ai auzit de asta, sigur ai auzit de Camembert, care e o brânză asemănătoare din altă regiune a Franței, că ăștia fac brânză, nu se încurcă! 

Schweitzer-ul e brânză Emmental, cum i se mai spune. E brânză aia elvețiană galbenă, cu găuri, pe care o mănâncă toată lumea în desene animate. Și chiar dacă vine din Elveția, el e folosit peste tot prin lume, că le place la oameni.

Dacă faci o comandă de pizza Quattro Formaggi cu livrare la domiciliu, toate branzele astea se pun pe pizza ta vecine.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, smântână vegetală, brie, schwitzer și brânză cu muceg

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1